Delia, victima deep fake-ului! Ce mesaj a transmis artista către fani: „Nu mai haliți vrăjeli”

Delia a fost din nou victima unui episod de deep fake, iar artista a răbuufnit pe internet. Ce mesaj le-a transmis fanilor care sunt potențiale victime ale acestor înselătorii.
Alina Costache
05 mart. 2024, 14:25
Delia, victima deep fake-ului! Ce mesaj a transmis artista către fani: „Nu mai haliți vrăjeli”
Delia, victima deep fake-ului! Ce mesaj a transmis artista către fani: „Nu mai haliți vrăjeli”

Delia a izbucnit pe platformele de socializare, exprimându-și furia față de infractorii care utilizează identitatea ei în mediul online în scopuri financiare. Această problemă nu este nouă pentru cântăreață, care a mai întâlnit astfel de situații în trecut.

Citește și: Vești bune pentru angajați! Tichete culturale în valoare de 210 lei sau 430 lei pe lună. Cine poate primi banii

Cunoscută ca una dintre cele mai apreciate și iubite artiste din țară, Delia este foarte activă pe internet, împărtășind frecvent fotografii cu ținutele și cu călătoriile sale. Ea își arată grijă pentru urmăritorii ei, atrăgând atenția asupra unor probleme întâmpinate în mediul online.

Numărul de fani ai Deliei crește constant, iar artista se asigură că îi ține la curent cu viața ei. Cu toate acestea, popularitatea vine și cu provocări. Identitatea Deliei a fost furată, iar escrocii încearcă să profite de pe urma acesteia.

De-a lungul timpului, Delia s-a confruntat cu mai multe incidente de furt de identitate pe rețelele de socializare. Acum, ea a decis să tragă un semnal de alarmă printre fanii săi. De multe ori, Delia a fost victima fenomenului de deepfake, în care imaginea ei a fost folosită în diverse scopuri, adesea punând-o în situații incomode.

Cu câțiva ani în urmă, imaginea Deliei a fost utilizată pentru a crea videoclipuri cu conținut explicit, fiind un prim semnal de alarmă pentru artista. Ea și-a avertizat fanii să fie precauți.

Se pare că istoria se repetă, iar acum pe Facebook, identitatea Deliei este exploatată. Numeroși fani au fost indignați când au descoperit că cineva se prezintă ca fiind Delia, cerând saluturi. În schimb, presupusa Delia promite 500 de euro celor care îi răspund cu „Bună!”.

„Vă binecuvântez pe toți! Primii 200 de oameni care spun „Bună”, le dau 500 de euro și sunt reală, de acum încolo.”, este mesajul transmis în online.

În scurt timp după ce au văzut postarea, fanii au simțit că ceva nu este în regulă. Știrea a ajuns și la urechile Deliei, care a considerat necesar să facă anumite clarificări. Artista a subliniat că ea nu organizează niciodată transmisiuni live pe Facebook, astfel încât acele mesaje nu provin de la ea.

Vedeta le-a recomandat tuturor să nu cadă pradă unor astfel de glume. Delia este profund indignată de astfel de întâmplări și consideră complet inacceptabil ca imaginea ei să fie utilizată în astfel de contexte.

„Țepe! Nu mai haliți vrăjeli. Nu sunt live pe Facebook! Niciodată!”, le-a spus Delia urmăritorilor ei de pe Instagram.

Din nefericire, pe măsură ce tehnologia avansează, devine tot mai dificil să distingem între autentic și fals. În prezent, datorită progreselor în domeniul inteligenței artificiale, este posibil să se reproducă aproape orice, iar diferențele devin aproape insesizabile.

Citește și: Surprize pentru femei cu ocazia zilei de 8 martie! Ce vor primi angajatele anumitor companii. ”Mi se pare important”

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!