Câţi bani a strâns fiul lui Liviu Dragnea la nuntă

La două zile de la marele eveniment, nunta fiului lui Liviu Dragnea, s-a aflat și câți bani s-au strâns după petrecere. Invitații, oameni foarte cunoscuți în lumea politică și nu numai, au fost cu dare de mână, iar distracția de la restaurant i-a făcut să bage adânc mâna în buzunare.

RomaniaTV.net
28 aug. 2018, 16:22
Câţi bani a strâns fiul lui Liviu Dragnea la nuntă

Valentin Dragnea și Gina Tătulescu s-au ales cu o sumă frumușică după nunta care a fost amplu disputată în toate publicațiile din România. Invitații au fost tratați regește, cu un meniu care a ajuns la 110 euro de persoană, iar felurile servite au fost pe măsură. 

Tinerii însurăţei au strâns peste jumătate de milion de euro. Potrivit Liberatatea, invitații au lăsat în plicuri sume care au mers între 500 și 1.000 de euro. Mai exact, oamenii au lăsat 390 de euro pentru meniu și încă ceva pe lângă, în funcție de cât au avut ei dare de mână. 

Sute de persoane au participat duminică la nunta lui Ştefan Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea. De la colegi de partid la miniștri și președinți de consilii județene, toţi s-au  aflat la Palatul Snagov, acolo unde a avut loc marele eveniment.