Câţi bani câştigă Fulgy. Fiul Clejanilor a dat tot din casă: „Eu sunt milionar, l-am refuzat pe Florin Salam”

Câţi bani câştigă Fulgy. Fiul Clejanilor se află pe primele pagini ale ziarelor, după scandalurile în care a fost implicat în ultima perioadă. Tânărul mărturiseşte că şi-a schimbat stilul de viaţă şi vrea să se axeze pe carieră.

07 iul. 2021, 10:16
Câţi bani câştigă Fulgy. Fiul Clejanilor a dat tot din casă: „Eu sunt milionar, l-am refuzat pe Florin Salam”

Câţi bani câştigă Fulgy. Tânărul trece printr-o serie de probleme serioase în ultima vreme. Acum o lună a fost prins drogat la volan și i s-a deschis un dosar penal, pentru ca doar câteva zile mai târziu să facă scandal într-un casino, iar tatăl său, Ioniță de la Clejani, amenințat și agresat, să ceară intervenția Poliției pentru a-l liniști.

Citeşte şi: Fulgy l-a amenințat cu moartea pe Dan Capatos. Reacție-şoc a prezentatorului TV

Fulgy ar fi ajuns la spitalul Alexandru Obregia din București, iar la câteva zile după ce a revenit acasă s-a trezit cu un al doilea dosar penal pentru că a condus fără permis. Mai mult, zilele trecute, Fulgy a fost, din nou, reclamat la poliție de tatăl său pentru că l-ar fi agresat, dar a refuzat să depună plângere împotriva fiului său.

Mi-am schimbat stilul de viață foarte tare. Luni am antrenament, marți piscină, antrenament, miercuri călărie, joi relaxare, în parc, vineri la fel. Am 4 bodyguarzi, care sunt tot timpul cu mine, mașină în față, mașină în spate, pentru protecție…

Tata e fericit, mama e fericită, eu sunt fericit, Marga e fericită. Vorbesc în numele familiei mele acum: nu ne interesează de alți oameni decât de noi. Cine e în filmul cu noi, ne iubește, ne respectă… 

Eu pot cânta orice, de la muzică clasică, muzică contemporană, manele. L-am refuzat pe Florin Salam la 13 ani pentru că am zis că nu știu să cânt cu vocea. Dar a trecut timpul și acum știu să cânt și cu vocea. Florin Salam, dacă vreau, este nașul meu. E cel mai mișto om de pe pământul ăsta și sunt fanul lui numărul 1. Cred că m-ar ajuta la orice oră, dacă aș cere, dar eu nu prea sunt genul. Eu nici o poză nu am făcut cu el, ca să nu îl deranjez”, a declarat Fulgy, pentru Fanatik.

Câţi bani câştigă Fulgy

Am făcut bani dintr-un program pe care nici nu l-am plătit, e un trial version. La mine e simplu, stau 5 minute, mă gândesc, fac o piesă, și o vând cuiva cu 2.500 – 5.000 de euro. Și se adună, se adună până când strângi o anumită sumă de bani. Eu nu sunt milionar de acum, nou… Eu sunt milionar de când m-am născut. Mama, dacă vrea, ia un milion de euro dacă zice ‘pâs’ la nuntă. Acum sunt milionar pe spatele meu, normal.

Eu am vândut piese la oamenii mei, o să auziți de ei pe canalul meu de youtube. Am vorbit cu Tzanca Uraganu, am vorbit cu Biju, cu Elis Armeanca, am vorbit cu Marinică Nămol, am vorbit cu mama mea, cu tatăl meu, de piese… Iar eu, pentru 5 minute, pentru că atât durează să fac o piesă la mine, iau 5.000 de euro pentru că toată lumea vrea hituri. Asta e principala mea sursă de venit. Dar mai am și din reclame, din Youtube.

Dacă aș vrea, aș face bani și de la nunți, cu Taraful de la Clejani, care cer sume mari. Dar nu am mai fost cu taraful pentru că nu mă mai reprezintă trecutul și să mă bucur de prezent”, mai spune fiul Clejanilor pentru aceeaşi sursă.