Cum arăta în tinerețe Mirela Nicolau, soacra lui Celentano din Las Fierbinți. A fost asemănată cu actrița italiană Ornella Muti

Pe Mirela Nicolau o știe lumea din serialul „Las Fierbinți” unde o interpretează pe soacra lui Celentano. Însă, mulți nu stiu că, în tinerețe, pe lângă talentul actoriecesc, Mirela Nicolau impresiona și cu frumusețea sa.

13 iul. 2023, 12:41
Cum arăta în tinerețe Mirela Nicolau, soacra lui Celentano din Las Fierbinți. A fost asemănată cu actrița italiană Ornella Muti

Mirela Nicolau, actrița care o interpretează pe soacra lui Celentano în „Las Fierbinți”, impresionează cu carisma sa și modul autentic în care redă personalitatea și obiceiurile personajului pe care îl joacă.

Mirela Nicolau, în vârstă de 66 de ani, s-a format la Universitatea Națională de Arta Teatrala și Cinematrografica I.L. Caragiale și în prezent este actriță la Teatrul Evreiesc de Stat din București. Deși a jucat în nenumărate piese de teatru, la momentul actual este cunoscută pentru soacrei lui Celentano din comedia „Las Fierbinți”.

Citește și: Cum își câștiga banii Celentano din „Las Fierbinți” înainte să fie actor. Adrian Văncică a muncit chiar și în străinătate

În tinerețe însă frumusețea ei a fascinat multă lume.Unii au asemănat-o cu actrița italiană Ornella Muti.

„Eram identică Ornella Muti, toată lumea zicea că semăn cu ea. S-a speriat criticul Ecaterina Oproiu când am apărut cu soţul meu, regizorul Anghel Mora, la un film.

Citește și: Actorul Adrian Văncică, „Celentano” din Las Fierbinți, nu vrea ca fiicele lui să devină actrițe: „Au jucat într-un episod. E greu în ziua de azi”

M-a văzut, a exclamat de uimire şi a întrebat cine sunt. “Soţia mea”, a spus el. Eram leită Ornella, doar că n-aveam ochii albaştri. Sunt oameni care îmbătrânesc frumos şi unii care îmbătrânesc urât. Eu am îmbătrânit urât fizic. Nu am făcut film cât am fost tânără şi frumoasă. Fac acum!”, a declarat Mirela Nicolau pentru click.ro.