Câţi bani câştigă lunar Bianca Drăguşanu: „M-au sunat de la bancă să mă întrebe”

Câţi bani câştigă lunar Bianca Drăguşanu. Blondina câştigă o avere şi nu se sfieşte să spună asta. Din contractele de imagine îi vin foarte mulţi bani, la fiecare trei luni având încasări în contul bancar de cifre colosale.

04 aug. 2021, 08:24
Câţi bani câştigă lunar Bianca Drăguşanu: „M-au sunat de la bancă să mă întrebe”
Câţi bani câştigă lunar Bianca Drăguşanu

Câţi bani câştigă lunar Bianca Drăguşanu. Pe lângă afacerea ei proprie, cu atelierul de rochii, aceasta găsește stabilitate financiară și din contractele de imagine. Ultimul contract la care se face referire este cel al unui studio de videochat.

La fiecare trei luni, vedeta încasează circa 100.000 de euro. Chiar și cei de la bancă au contact-o să o întrebe de locul de proveniență al acestora.

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu, dezvăluire incendiară despre relaţia cu Cristi Borcea. „O să se supere nevasta lui!”

Câţi bani câştigă lunar Bianca Drăguşanu

100.000 de euro pe trei luni și am mai prelungit pe încă trei luni și am mai luat 100.000 de euro. Apropo de asta, că a fost o mare controversă și toată lumea zicea că nu e adevărat, se poate verifica.

Am un contract, se plătesc taxe, impozite. Când m-am dus la bancă și am depus, m-au sunat a doua zi de unde am banii. Peste 10.000 de euro te întreabă. Oficial îmi merge foarte bine. Din videochat. Mai au încă trei luni tot cu mine. La modul general, lumea te judecă.

Eu apar de 14 ani prin ziare în ipostaze compromițătoare și nu primesc niciun ban de la nimeni”, a fost răspunsul dat de Bianca Drăgușanu la Teo Show.

Motivul incredibil pentru care refuză să participe la Survivor

Bianca Drăgușanu a fost invitată să participe la Survivor, însă a refuzat vehement. Iată și motivul pentru care nu vrea să intre în competiția din Republica Dominicană.

Bianca Drăgușanu este foarte selectivă atunci când vine vorba de semnarea unui contract. Vedeta nu acceptă orice apariție televizată și nu acceptă participarea la orice emisiune tip concurs. Ba chiar Bianca nu mai apare pe micile ecrane dacă nu este plătită.

S-a ajuns într-o etapă când foarte rar se mai dau bani pentru aparițiile tv. Eu nu fac muncă voluntară, nu mai merg nicăieri dacă nu sunt plătită. Am ce face cu timpul meu”, a spus Bianca Drăgușanu.

Vedeta nu poate lăsa confortul de acasă pentru condițiile în care ar sta în Republica Dominicană: „Am fost invitată la Survivor, ca și concurentă. Nici pe 100.000 euro pe zi nu aș merge. Niciun ban nu m-ar face să renunț la confortul meu. Eu am și bani și faimă. De ce să mă chinui să dorm pe jos?”.