Câți bani câștigă pe lună medicul Valeriu Gheorghiță, noul iubit al Monicăi Bîrlădeanu. Actrița s-a săturat de milionari

Monica Bîrlădeanu, în vârstă de 44 de ani, și-a făcut un nou iubit, iar povestea lor de dragoste a fost neașteptată pentru toată lumea. Actrița se iubește cu Valeriu Gheorghiță, medic primar infecționist cu gradul de colonel, care a devenit cunoscut odată cu implicarea în coordonarea Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-COVID-19.
Filip Stan
17 iun. 2023, 16:31
Câți bani câștigă pe lună medicul Valeriu Gheorghiță, noul iubit al Monicăi Bîrlădeanu. Actrița s-a săturat de milionari

Dacă până acum a avut doar relații cu bărbați care se scaldă în bani, de data aceasta Monica Bîrlădeanu a pus mâna pe un om inteligent, dar care nu trăiește în lux și opulență.

Iată câți bani câștigă medicul Valeriu Gheorghiță

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au apărut, zilele trecute, în mai multe fotografii intime. Cei doi se aflau într-un jacuzzi al unui resort din Bulgaria. Cei care au privit imaginile s-au gândit la faptul că se află într-un triunghi amoros, căci despre directorul Spitalului SRI se știe că e căsătorit cu o colegă de facultate. Monica Bîrlădeanu a dezmințit acest lucru, spunând că bărbatul cu care e într-o relație nu este căsătorit.

Citește și Valeriu Gheorghiță, făcut praf pentru relația cu Monica Bârlădeanu: „Te va iubi până la ultimul leu din solda câștigată în pandemie!”

Valeriu Gheorghiță a reușit să-i dea lumea peste cap Monicăi Bîrlădeanu fără sume colosale de bani în cont, cu mașini de lux sau cadouri scumpe. Bărbatul are o situație financiară bună, peste medie, dar nu e sub nicio formă vreun milionar. Conform declarației sale de avere, medicul încasează 17.000 de lei pe lună în calitate de manager la Agrippa Ionescu și alți 4.500 de lei ca profesor la UMF Carol Davila.

Pentru faptul că oferă consultanță medicală, Valeriu Gheorghiță își rotunjește veniturile cu încă o mie de lei. În total, câștigă 22.500 de lei pe lună. El mai are un credit pentru un apartament cumpărat în 2019, pentru care plătește 3.000 de lei lunar și, de asemenea, trebuie să plătească pensie pentru întreținerea copilului de 3.000 de lei. La finalul lunii, Valeriu Gheoghiță rămâne cu bani de cheltuială de 16.500 de lei.

Citește și Monica Bârlădeanu confirmă relaţia cu Valeriu Gheorghiţă. „Da, e adevărat. La momentul acesta, el nu mai este căsătorit”

Ce reacție a avut Monica Bîrlădeanu după ce a fost surprinsă în compania medicului

“Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață e un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățișez tare”, a fost mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe rețelele sociale, în urmă cu doar câteva zile.

 

Spynews
Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Stațiunea de pe litoralul românesc unde o noapte de cazare costă doar 35 de lei. E adorată de români, iar bugetul e unul prietenos
Capital.ro
Ungurii ne dau clasă. Succes imens chiar în inima României. Ce au făcut în Transilvania
Playtech.ro
Vestea momentului despre Ion Iliescu! S-a anunţat direct, fără prea multe cuvinte. Era de aşteptat
DailyBusiness
Anunțul zilei! Ai 6 luni la dispoziție să soliciți mai mulți bani de la Guvern
Adevarul
Vârsta de pensionare se va modifica la fiecare 3 ani. Cum pot ieși femeile mai devreme la pensie
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
Spynews
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Evz.ro
Dan Negru se agață de suferința lui Florin Piersic. Nu se obișnuiește cu anonimatul
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mama tinerei moarte în accidentul de la Codăești a cedat! Aștepta să își vadă fiica în rochie de mireasă, dar Ionela s-a întors acasă în sicriu
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather anunță o lună iunie cum nu prea a mai fost în România. Prognoză completă iunie 2024
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Apar noi ajutoare pentru persoanele cu dizabilități: Ministrul Muncii „Pot fi construite de la zero servicii sociale care să susţină aproape 5.000 de persoane cu dizabilități să aibă un trai independent.”
Capital.ro
Obligatoriu pentru toți proprietarii de terenuri. Legea se aplică peste tot în România
StirileBZI
Începe „Litoralul pentru toţi” în 31 mai! Tarifele încep de la 35 de lei pe noapte
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Tradiții, obiceiuri și superstiții de Sfinții Împărați Constantin și Elena: Pomană pentru cei adormiți și ajutor pentru cei în nevoie
MediaFlux
DOCUMENTUL pentru RECALCULAREA PENSIEI! Trebuie COMPLETAT OBLIGATORIU
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'