Câți bani câștigă pe lună un paznic în România. Ce beneficii are în 2023

Meseria de paznic este una destul de dificilă și vine la pachet cu foarte multe responsabilități, dar și riscuri. Deși nu este o meserie foarte bănoasă în România aceasta este la mare căutare în 2023.

21 feb. 2023, 08:58
Câți bani câștigă pe lună un paznic în România. Ce beneficii are în 2023
Câți bani câștigă pe lună un paznic în România

Câți bani câștigă pe lună un paznic în România. Postul de agent de pază implică foarte multe riscuri, dar are și foarte multe beneficii. Încă de la începutul acestui an, foarte mulți români au aplicat pentru un post de paznic.

Citește și Salariul minim european. Când vor încasa românii lefuri „ca afară”, termen limită impus de UE Guvernului de la Bucureşti

Câți bani câștigă pe lună un paznic în România

În această perioadă foarte multe firme și companii mari caută agenți de pază care să asigure protecția angajaților, dar și a instituțiilor astfel încât activitatea acestora să nu fie perturbată.

Chiar dacă meseria de paznic nu este una ușoară, românii s-au înghesuit să aplice pentru un astfel de post și asta din cauza pachetelor salariale atractive. Acestea diferă în funcție de oraș, zonă, program sau experiența angajatului.

De exemplu, salariul unui paznic din Timișoara poate să ajungă la 2080 lei pe lună la care se adaugă tichete de masă, o masă/zi, plata orelor suplimentare, abonament RATT, medicina muncii gratuit.

Potrivit caietului de sarcini al unui agent de securitate, acesta trebuie să asigure paza obiectivului, bunurilor, valorilor, dar și protecția persoanelor. De asemenea, mai sunt câteva criterii de care oamenii trebuie să țină cont cum ar fi: existența cursului de calificare, atestat pentru exercitarea profesiei, persoană comunicativă, activă, cu disponibilitate de a lucra cu copii/tineri.

În prezent, la nivel național, pe platformele de recrutare sunt disponibile aproximativ 250 de locuri de muncă în pază și protecție, iar în străinătate sunt peste 31.000 de posturi disponibile.

Nu se cere facultate, iar salariul ajunge la 2.200 de euro net /lună

Meseriile care necesită muncă fizică sunt iar la mare căutare, atât în ţară, cât şi în străinătate. Este cerere mare pentru stivuitoriști / manipulanți de mărfuri, dar se caută şi, o meserie relativ nouă, manager de cartier la primărie.

Angajări urgente. O agenție internațională de recrutare caută stivuitoriști / manipulanți de mărfuri care să lucreze într-o fabrică de producție a cimentului din Irlanda.

Locurile de muncă sunt în County Meath, Dunboyne. Salariul este de aproximativ 2.000 – 2.200 de euro net pe lună.

Zborul este asigurat gratuit, iar cazarea este gratuită în prima lună. De asemenea, angajații primesc asistență la întocmirea actelor, precum și în procesul de relocare.

Orele suplimentare se plătesc separat. Programul de lucru este de la 8 dimineața la 6 seara (aproximativ 45 de ore pe săptămână plus overtime sâmbăta jumătate de zi).

Angajări ca manipulant marfă în România. Salariul ajunge la 3.400 de lei net / lună

Locuri de muncă manipulant marfă în România. Cei interesați de munca în depozite au la dispoziție mai multe joburi de manipulant de marfă, disponibile în diverse orașe din țară.

Ce joburi sunt disponibile

1. O companie caută un picker care să lucreze în depozitul său din comuna Giarmata, județul Timiș. Jobul este full time și se acceptă și persoane fără experiență.

Ce se oferă:

Salariu 2.800 de lei NET + Tichete de masă de 30 lei/zi (pentru 20 zile de zile tichetele au valoarea de 600 de lei, ceea ce înseamnă că angajatul va avea venituri de 3.400 de lei net pe lună);

Prime și bonusuri în funcție de performanțe;

Contract de muncă pe o perioadă nedeterminată, cu perioadă de probă de 3 luni;

Tichete cadou de Crăciun și Paște;

Control medical periodic (MEDICIS).

Manipulant marfă în România, se fac angajări – ce salarii se oferă
2. O companie caută un manipulant de marfă pentru un depozit din Otopeni. Salariul este de 500-600 de euro net / lună. Jobul este full time și se acceptă și persoane fără experiență.

Ce se oferă:

Tichete de masă;
Decontarea transportului;
Asigurare medicală la clinică privată.
Angajări pentru românii cu 10 clase. Se dau bonus de prezenţă de 200 RON şi tichete de masă de 500 de lei.

Joburi pentru lucrători în depozit în România
3. O firmă din Constanța angajează un manipulator de marfă care va lucra într-o hală. Jobul este full time și se acceptă și persoane fără experiență. Salariul este de 500-600 de euro net / lună.

4. O firmă caută un manipulant de marfă / lucrător în depozit care să lucreze în comuna Florești, județul Cluj. Programul de lucru este fix, de luni până vineri de la ora 8:00 la 17:00, plus două sâmbete pe lună de la 8:00 la 14:00.

Ce se oferă:

Salariul de încadrare este de 2.700 lei NET;
Puncte pentru cumpărături în valoare de 100 lei;
Decontarea parțială a transportului în valoare de 75 lei;
Majorări salariale periodice în funcție de performanțe.

Locuri de muncă manipulant marfă în România – listă salarii

5. O companie din Oradea caută un manipulant de marfă care să lucreze full time. Nu este nevoie de experiență, iar salariul este de 500-520 de euro net / lună.

Ce se oferă:

Tichete de masă în valoare de 30 de ron /zi lucrată;
Vouchere de vacanță;
Bonusuri.

Locuri de muncă manipulant marfă în România – unde sunt joburi disponibile

6. O companie care activează în domeniul distribuției de dispozitive medicale la nivel național angajează un manipulant de marfă în Călărași. Se oferă un salariu cuprins între 400 și 500 de euro net / lună. Jobul este full time (programul este de luni până vineri, de la 9.00 la 17:30) și se acceptă și persoane fără experiență.

Citește și Președintele Federației Sindicatelor din Educație, anunț de ultimă oră privind salariile profesorilor: “Angajații din inspectoratele școlare ar putea să nu primească salariul la timp”