Câți bani câștigau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Cei trei au fost dați afară de la Chefi la cuțite

Câți bani câștigau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Vestea că au fost dați afară de la Chefi la cuțite a șocat o țară întreagă. Cei trei au anunțat cu o lună înainte de filmări că sunt obosiți și nu s-au prezentat la filmări, potrivit unui comunicat de presă emis de Mona Segall, producătoarea emisiunii.

13 oct. 2023, 09:35
Câți bani câștigau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Cei trei au fost dați afară de la Chefi la cuțite

Câți bani câștigau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Anunțul zilei în piața media îl reprezintă plecarea celor trei jurați ai emisiunii Chefi la Cuțite. Deși erau foarte bine plătiți, chefii au decis să nu mai continur sezonul următor.

Citește și: Câți bani câștigă Irina Fodor la Chefi la cuțite și America Express. Diferența este colosală față de Gina Pistol

Câți bani câștigau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu

În 2020, Cătălin Scărlătescu ar fi încasat 1.600 de euro pe lună, iar în 2021, onorariul i-ar fi crescut la 2.500 de euro,. Nici Sorin Bontea nu o duce mai rău, acesta ar încasa pe lună la Chefi la Cuțite nu mai puțin de 3.000 de euro.

Despre onorariul lui Florin Dumitrescu nu s-au aflat prea multe detalii, însă este cunoscut faptul că, datorită contractului de imagine cu un cunoscut retailer de pe piața din România, are venituri lunare de 10.000 de euro.

Totodată, la aceste sume s-ar mai adăuga și veniturile din diverse afaceri, evenimente sau contracte de imagine. Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au fost concurenți „America Express”, cel din urmă câștigând chiar marele premiu alături de Răzvan Fodor.

Cei trei chefi nu au câștigat puțin nici în trecut, dat fiind faptul că se numără printre cei mai buni bucătari din România, Scărlătescu recunoștea faptul că trăiește „pe picior mare” încă din anii 90, în podcastul lui Speak, „La fileu”.

Nu știu ce înțelegi tu din bani. Fii atent. În 1994, salariul meu era de 1.400 de dolari”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu în cadrul podcastului.

Mona Segall, prima reacţie după ce i-a dat afară pe chefi

Mona Segall a fost producătoarea celor mai de succes showuri din epoca modernă a televiziunii din România (de la „Dansez pentru tine”, primele sezoane de „Vocea României” şi „Românii au talent”, până la cele mai iubite show-uri de azi, „Chefi la cuţite” şi „America Express”).

Am fost  întotdeauna aproape de oamenii cu care lucrez pentru că echipa mi-a fost şi familie. Ne-am făcut confesiuni, am căutat soluţii când ne-a fost greu, ne-am sprijinit, ne-am sfătuit şi ne-am bucurat împreună.

Spre marea mea surprindere, cu mai puţin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei  sunt prea obositi ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată.

Ştiu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îţi trebuie ca să îl duci la capăt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar mai ştiu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci 3 oameni profesionişti, care după atâţia ani înţeleg televiziune, înţeleg şi ştiu ce presupune pregătirea acestui format, ştiu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni şi nu pot fi remediate într-o lună de zile.

Chefi la Cuţite este unul dintre cele mai puternice branduri de televiziune, un brand la care lucrez alături de echipa mea de peste 8 ani de zile, un brand de care telespectatorii merită să se bucure în continuare, pentru că, la final, ei sunt creatorii de vedete şi responsabilitatea vedetelor este faţă de  publicul care i-a adus aici.

Profesional şi uman ştiu că am făcut tot ce s-a putut. Rolul meu a fost să îi învăţ televiziune, să construiesc pentru ei cel mai bun context posibil. Şi eu am obosit, de foarte multe ori, dar responsabilitatea în faţa echipei şi a oamenilor cu care lucrez este mereu unul din secretele acestor mulţi ani în televiziune”, a spus Mona Segall.