S-a aflat numele câștigătorului Chefi la cuțite, sezonul 12: „Antena 1 ne iubește”

S-a aflat numele câștigătorului Chefi la cuțite, sezonul 12. Emisiunea se află în faza „grupelor” pe micile ecrane, însă filmările s-au terminat de ceva vreme, iar de curând s-a aflat și cine a plecat acasă cu marele premiu. Sorin Bontea este în continuare juratul care deține majoritatea trofeelor, ajungând sezonul trecut la cea de-a șasea victorie din unsprezece.

25 sept. 2023, 15:37
S-a aflat numele câștigătorului Chefi la cuțite, sezonul 12: „Antena 1 ne iubește”
S-a aflat numele câștigătorului Chefi la cuțite, sezonul 12

S-a aflat numele câștigătorului Chefi la cuțite, sezonul 12. Lucrurile au luat o întorsătură fericită pentru Florin Dumitrescu, pentru că a reușit să-l egaleze pe Cătălin Scărlătescu – au câte trei victorii fiecare. Ei bine, da, un concurent din echipa lui Dumitrescu a câștigat show-ul culinar de la Antena 1, anul acesta.

Citește și: Moment emoționant în platoul emisiunii „Chefi la cuțite”. Cine este concurenta nevăzătoare care l-a impresionat până la lacrimi pe Cătălin Scărlătescu

S-a aflat numele câștigătorului Chefi la cuțite, sezonul 12

Jianni Alexandridis, în vârstă de 23 de ani, a câștigat sezonul 12 de la Chefi la cuțite. Tânărul a impresionat încă de la audiții cu preparatele sale. Jumătate grec, jumătate român, acesta a pregătit o salată de varză chinezească, ton tataki cu maioneză de chili și un crumble, care l-a dat gata pe chef Dumitrescu.

În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de Instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că Janni Alexandridis, cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu, va fi câștigătorul sezonului 12 al emisiunii Chefi la cuțite. Antena 1 ne iubește, ‘soarele’ nostru, astrul nostru călăuzitor din Antena ne adoră!„, a fost mesajul paginii de Instagram Viperele Vesele.

Cine e Janni Alexandridis, cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu

Janni Alexandridis s-a născut în Germania, tatăl său fiind grec, iar mama româncă. De mic, povestește el, s-a îndrăgostit de bucătărie, iar talentul l-a moștenit de la mama și de la bunica sa. ”Eu sunt din Germania, din Nürnberg și sunt chef bucătar. În bucătărie am învățat să vorbesc românește pentru că avem muți alături de care lucrez din România.

Aveam un restaurant de familie și lucrez acolo în bucătărie de când eram foarte mic. Apartamentul nostru a fost deasupra restaurantului și în fiecare zi când m-am dus la școală am văzut chefii în bucătărie cum pregăteau tot felul de mâncături. Era un restaurant grecesc.

Bucătăria este locul în care, de când sunt mic, mă simt foarte bine. I-am spus tatei că vreau să devin bucătar în restaurant. Dar el mi-a zis că dacă vreau să devin chef, trebuie să învăț bucătărie. Și în fie care zi, după școalî, mergeam în bucătărie, mă uitam ce fac, am stat o oră, două, i-am ajutat să facă curat, să curăț ceapă, de toate…”, povestea, la preselecțiile Chefi la Cuțite, câștigătorul Janni Alexandridis.