Câți bani cer marile vedete din România pentru un concert. Suma solicitată de Selly te va surprinde

Organizatorii evenimentelor muzicale din țară nu se dau înapoi când vine vorba de plata artiștilor. Printre cei mai scumpi se numără, așa cum se și așteptau cu toții, Inna, cunoscută deja la nivel internațional.

24 mart. 2024, 09:54
Câți bani cer marile vedete din România pentru un concert. Suma solicitată de Selly te va surprinde
Câți bani cer marile vedete din România pentru un concert. Suma solicitată de Selly te va surprinde

Cei mai tari artiști ai momentului sunt și cei mai scumpi pentru un concert. Unele tarife pornesc de la nu mai puțin de 22.000 de euro, sumă la care nu ajunge orice cântăreț.

Citește și: Călătoria cu taxiul ar putea deveni un lux. Un proiect de lege care a trecut tacit de Senat aruncă în aer tarifele

Câți bani cer marile vedete din România pentru un concert

De la câteva mii și până la zeci de mii de euro, artiștii din România știu cât valorează și cât să ceară pentru un concert.

Cunoscută la nivel internațional, cu o carieră impresionantă și hituri scoase pe bandă rulantă, Inna este de departe cel mai scump artist al anului 2024. Vedeta cere nici mai mult, nici mai puțin de 22.000 de euro pe un concert, și asta pentru că Inna a ajuns deja un nume important în muzica autohtonă, dar și de peste hotare, iar în consecință , ea nu cântă chiar oriunde, oricum și pentru orice.

La o diferență de aproape 10.000 de euro, pe locul doi se află Carla’s Dreams. Cântărețul cere pe un concert 15.000 de euro, dar nu vine singur, ci însoțit de formația lui. Ultimul loc din top 3 cei mai bine plătiți artiști îl ocupă cei doi moldoveni fenomen. Irina Rimes cere 12.000 de euro pentru a urca pe scenă, și la fel și The Motans.

Chiar dacă de-a lungul timpului tariful lui Puya pentru un concert a fost într-o fluctuație continuă, artistul se află anul acesta în topul artiștilor care încasează bani grei pentru un program. Cântărețul cere 10.000 de euro pentru un concert, dar asta și pentru că are în spate o carieră impresionantă ce ajunge la 20 de ani.

În clasament o întâlnim și pe Alexandra Stan. Cunoscută și ea la nivel internațional, blondina cere acum 8.000 de euro pentru un concert. Aceeași sumă o cer și Alina Eremia sau Nicole Cherry.

Surpriza o face Selly, care deși s-a apucat de filme, de organizat festivaluri sau de diverse alte businessuri, pentru un concert cele doar 2.500 de euro Selly susține un concert. Pe ultima poziție din clasament se află Sasha Lopez. Celebrul Dj cunoscut în special pentru piesa „All my people” cere doar 2.000 de euro pentru un program artistic.

Citește și: Vacanțe mai scumpe în 2024. ”Au mărit tarifele ca să-și poată acoperi salariile, taxele, impozitele, utilitățile”