Câţi bani cere Gabriela Cristea pe vila de lux în care locuiește. Are piscină cu apă sărată și opt băi

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se gândesc din ce în ce mai mult la varianta de a se muta, chiar dacă actuala casă le oferă toate condițiile. Vila celor doi este dotată cu mai multe dormitoare, opt băi, dar și o piscină exterioară, suma investită pentru construcţie fiind uriașă.

07 apr. 2023, 13:02
Câţi bani cere Gabriela Cristea pe vila de lux în care locuiește. Are piscină cu apă sărată și opt băi
Câţi bani cere Gabriela Cristea pe vila de lux în care locuiește. Are piscină cu apă sărată și opt băi

Câţi bani cere Gabriela Cristea pe vila de lux în care locuiește. Soţul prezentatoarei TV a anunţat că este dispus să vândă vila de lux. „Dacă vine cineva cu 900.000 de euro i-o dau acum! Este un gând, acum nu știu, pentru că trebuie făcută o filmare frumoasă, eu ce imagini am trimis sunt așa. Nu se măsoară în camere. Am opt băi, dacă o fac și pe aia de afară. Terenul de 1.000 de metri pătraţi și amprenta e undeva la 330. Mie îmi e greu, aici era și problema, de fapt. Emoțional, mie îmi e greu să mă despart de lucrurile la care am muncit atât. Practic, ambele fetițe s-au născut aici”, a declarat Tavi Clonda la emisiunea Xtra Night Show.

Citeşte şi: Cum a început relația lui Tavi Clonda cu Gabriela Cristea. Dezvăluirile artistului: „Eu aveam o relație pe care nu o încheiasem”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se lăudau vara trecută cu piscina pe care au reușit să și-o amplaseze în propria curte. „A fost o sumă atunci cu reduceri, cu vecini care ne-au ajutat. Depinde foarte mult ce accesorii, depinde și ce pui în ea. Peste 20.000 de euro. Este electroliza. Îți face clor din sare și îți face și PH-ul. Pui sare la început, vreo opt saci. Apa e sărată, nu cât apa mării, dar… E plăcut și exact cum trebuie. Apa de mare, apa cu sare le face foarte bine fetițelor. Noi am făcut-o anul trecut la gri, groapa, turnat, țevi”, au dezvpluit cei doi soţi.

Citeşte şi: Gabriela Cristea a răbufnit în direct, noi dezvăluiri: „Lucram de luni până sâmbătă, iar el mă înşela pe banii mei”

Totuşi, chiar dacă cele două fetițe adorau să stea în jurul piscinei, Gabriela Cristea și Tavi Clonda erau destul de îngrijoraţi: „Ele oricum și când nu aveam piscina, în momentul în care se trezeau, adică la 8:00 în fiecare zi, fie vară, fie iară, fie vacanță, fie sâmbătă, duminică, adică așa e programul nostru de relaxare, coborau în curte. Ele sunt foarte mici și trebuie cineva să le supravegheze. Eu oricum mi-am luat niște măsuri, că eu sunt înnebunită să nu se întâmple ceva, am auzit tot felul de povești.  Noi încuiem tot să nu mai poată să iasă și ascundem cheile în diverse locuri”, a spus Gabriela Cristea.