Cum a început relația lui Tavi Clonda cu Gabriela Cristea. Dezvăluirile artistului: „Eu aveam o relație pe care nu o încheiasem”

Cum a început relația lui Tavi Clonda cu Gabriela Cristea. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună două fetițe. Chiar dacă bruneta tocmai ieșise dintr-o căsnicie tumultoasă cu Marcel Toader, cântărețul a reușit să o cucerească.
Alina Costache
28 mart. 2023, 09:02
Cum a început relația lui Tavi Clonda cu Gabriela Cristea. Dezvăluirile artistului:
Cum a început relația lui Tavi Clonda cu Gabriela Cristea

Cum a început relația lui Tavi Clonda cu Gabriela Cristea. Cei doi s-au cunoscut pe platourile emisiunii tv “Te vreau lângă mine”, unde ea era prezentatoare, iar el asigura fondul sonor, alături de un band. Faptul că se vedeau zi de zi în culise a făcut ca evoluția relației lor să fie una rapidă, așa cum mărturisește chiar el.

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda pleacă în aventura vieții lor. ”Nu o să ne stea nimeni în față”

Cum a început relația lui Tavi Clonda cu Gabriela Cristea

Chiar la un moment dat a așteptat un pic după mine, eu aveam o relație pe care nu o încheiasem.(…). Eu nu încheiasem relația cu fosta mea prietenă de la momentul ăla și nu am vrut să încep cu Gabriela până nu pun punct acolo. Sunt un bărbat atipic, nebun. Nu mi-a plăcut așa să mă joc, la două capete, trei. Când eram mai tânăr, s-au făcut și d-astea, dar acum am simțit că nu e momentul și știam situația Gabrielei cumva.

Nu eram foarte prezent cu ceea ce i se întâmplase cu divorțul și așa mai departe, dar știam că e divorțată și a suferit. Știam că a fost scandal, nu știam eu multe lucruri, dar știam că a suferit foarte mult. Le-am cam tergiversat, pentru că fosta mea nu voia să iasă din relație. Ea nu înțelegea, eu nu știam cum să îi explic, că nu ăsta a fost motivul, că relația noastră nu funcționa de ceva vreme, dar o tergiversăm” a povestit Tavi Clonda, în podcastul Cristinei Șișcanu “După faptă și răsplată”.

Tavi își aduce aminte cu nostalgie de primul lor sărut, care a fost unul furat, în culise și în viteză. Până la Gabriela Cristea, artistul nu a simțit nevoia să întemeieze o familie cu nicio fostă iubită. “Ne uitam cum suntem îmbrăcați, ne pregăteam să intrăm în direct. Și ne-am uitat unul la altul și…ăla a fost un prim sărut așa, de o secundă două.(…) Furat așa, ca de copiii. Din ăla sincer. Ascuns așa, că nu știa nimeni atunci, nu voiam să afle presa, mă rog, a fost o perioadă în care nu ne-am ascuns, dar ne-am ferit.

Până la Gabriela nu mi-am dorit familie, copii, pentru că nu am simțit cu nicio fosta prietenă, deși le-am iubit pe toate. Le-am iubit pe toate sigur, dar la momentele respective eram preocupat de altele, nu s-a potrivit” a mai dezvăluit Tavi Clonda.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!