Cum a început relația lui Tavi Clonda cu Gabriela Cristea. Dezvăluirile artistului: „Eu aveam o relație pe care nu o încheiasem”

Cum a început relația lui Tavi Clonda cu Gabriela Cristea. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună două fetițe. Chiar dacă bruneta tocmai ieșise dintr-o căsnicie tumultoasă cu Marcel Toader, cântărețul a reușit să o cucerească.

28 mart. 2023, 09:02
Cum a început relația lui Tavi Clonda cu Gabriela Cristea. Dezvăluirile artistului: „Eu aveam o relație pe care nu o încheiasem”
Cum a început relația lui Tavi Clonda cu Gabriela Cristea

Cum a început relația lui Tavi Clonda cu Gabriela Cristea. Cei doi s-au cunoscut pe platourile emisiunii tv “Te vreau lângă mine”, unde ea era prezentatoare, iar el asigura fondul sonor, alături de un band. Faptul că se vedeau zi de zi în culise a făcut ca evoluția relației lor să fie una rapidă, așa cum mărturisește chiar el.

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda pleacă în aventura vieții lor. ”Nu o să ne stea nimeni în față”

Cum a început relația lui Tavi Clonda cu Gabriela Cristea

Chiar la un moment dat a așteptat un pic după mine, eu aveam o relație pe care nu o încheiasem.(…). Eu nu încheiasem relația cu fosta mea prietenă de la momentul ăla și nu am vrut să încep cu Gabriela până nu pun punct acolo. Sunt un bărbat atipic, nebun. Nu mi-a plăcut așa să mă joc, la două capete, trei. Când eram mai tânăr, s-au făcut și d-astea, dar acum am simțit că nu e momentul și știam situația Gabrielei cumva.

Nu eram foarte prezent cu ceea ce i se întâmplase cu divorțul și așa mai departe, dar știam că e divorțată și a suferit. Știam că a fost scandal, nu știam eu multe lucruri, dar știam că a suferit foarte mult. Le-am cam tergiversat, pentru că fosta mea nu voia să iasă din relație. Ea nu înțelegea, eu nu știam cum să îi explic, că nu ăsta a fost motivul, că relația noastră nu funcționa de ceva vreme, dar o tergiversăm” a povestit Tavi Clonda, în podcastul Cristinei Șișcanu “După faptă și răsplată”.

Tavi își aduce aminte cu nostalgie de primul lor sărut, care a fost unul furat, în culise și în viteză. Până la Gabriela Cristea, artistul nu a simțit nevoia să întemeieze o familie cu nicio fostă iubită. “Ne uitam cum suntem îmbrăcați, ne pregăteam să intrăm în direct. Și ne-am uitat unul la altul și…ăla a fost un prim sărut așa, de o secundă două.(…) Furat așa, ca de copiii. Din ăla sincer. Ascuns așa, că nu știa nimeni atunci, nu voiam să afle presa, mă rog, a fost o perioadă în care nu ne-am ascuns, dar ne-am ferit.

Până la Gabriela nu mi-am dorit familie, copii, pentru că nu am simțit cu nicio fosta prietenă, deși le-am iubit pe toate. Le-am iubit pe toate sigur, dar la momentele respective eram preocupat de altele, nu s-a potrivit” a mai dezvăluit Tavi Clonda.