Câţi bani cere Jador pe o oră de cântat. Tarifele percepute la evenimente au crescut considerabil după ce artistul a participat la mai multe reality show-uri

Jador este unul dintre cei mai apreciați cântăreţi de manele de la noi, motiv pentru care este foarte solicitat la evenimentele private. Prin urmare, tarifele încasate de artist nu sunt deloc mici.

19 dec. 2021, 15:34
Câţi bani cere Jador pe o oră de cântat. Tarifele percepute la evenimente au crescut considerabil după ce artistul a participat la mai multe reality show-uri

Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” reușește să câștige sume considerabile, mai ales dacă luăm în calcul şi bacşişurile. Odată cu aparițiile sale mai dese în cadrul unor reality show-uri, popularitatea sa a luat-o pe un trend ascendent.

Popularitatea lui Jador, în creştere după ce a participat la mai multe reality show-uri

Astfel, a reuşit să câștige diferite contracte de imagine, iar tarifele percepute la spectacole sau la evenimente private au crescut considerabil.

Înainte de pandemie, Jador încasa lunar aproximativ 50.000 de euro din concerte și dedicații, potrivit voceabanilor.ro. Apoi, odată cu lansarea mai multor piese, Jador a reușit să se mențină, pentru o perioadă, pe locul 1 în Trending, pe YouTube.

Citeste si Jador, gest imens pentru un bărbat care se ruga pe stradă. „Nu toată lumea are ce mânca!” VIDEO

Artistul a profitat de această ascensiune și a semnat un super contract cu reality show-ul Survivor de la Kanal D. Artistul ar fi încasat câte 5.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană, mai precizează sursa citată.

Câţi bani cere Jador pe o oră de cântat

Tariful perceput de Jador la evenimentele publica sau private a crescut direct proporţional cu popularitatea lui. Astfel, dacă înainte cânta 45 de minute pentru 1.500 de euro, acum minimul ar fi undeva la 4.000 de euro. Desigur, tariful poate ajunge chiar şi la 6.000 de euro, în funcție de locație și de solicitările pe care le are.

Citeste si Jador a trăit o adevărată dramă. Ambii părinţi au suferit de cancer: „Am stat 3 zile nemâncat”