Jador a trăit o adevărată dramă. Ambii părinţi au suferit de cancer: „Am stat 3 zile nemâncat”

Jador a trăit o adevărată dramă, înainte să ajungă cunoscut şi să aibă succes în industria muzicii. Manelistul are o familie numeroasă, care a fost greu încercată de-a lungul timpului. Unul dintre cele mai grele momente a fost când ambii părinţi sufereau de cancer.

18 mart. 2021, 15:30
Jador a trăit o adevărată dramă. Ambii părinţi au suferit de cancer: „Am stat 3 zile nemâncat”
Jador a trăit o adevărată dramă.

Jador a trăit o adevărată dramă. „Am stat flămând. N-aveam bani să mănânc. Era mama bolnavă. A ieșit tată din spital, la o săptămână a intrat mama. Tata a cheltuit 20.000 de euro pe operație și acum îi trebuia mamei bani. Dăduse tata ce avea, în fine. Și la un moment dat, chiar nu mai avea bani, eu vorbeam cu tata, eram cel mai mare, trebuia să am grijă de frații mei, mă duceam acasă și le făceam de mâncare la ăștia mici.

Frate-miu făcea figuri, nu știam cum să mă comport, comenta că nu era bună mâncarea, a chemat-o pe mamaia. Eram cu stres. A trebuit să plec la facultate, uitasem tot, bani n-aveam, nici nu puteam să-i cer lui tata, am stat vreo trei zile nemâncat. Eram la studio și m-a întrebat Vali Vijelie: ia zi, ai bani?„, a povestit Jador în urmă cu ceva vreme.

Citeşte şi: Scandal între Faimoşii de la Survivor. Jador şi-a jignit colegii: „Culiţă e un trădător, iar Alexandra Stan, o şerpoaică”

Jador a trăit o adevărată dramă

La un moment, familia lui Jador a ales să se pocăiască. Răzvan și Camelia, doi dintre frații lui cântă muzică religioasă şi postează video-uri pe YouTube. Acelaşi gând îl are şi Jador, de multă vreme, însă, până acum nu s-a decis.

Artistul a vorbit despre eforturile pe care familia sa l-a făcut şi spune că își dorește să fi apreciat mai mult efortul pe care tatăl lui l-a făcut pentru el în copilărie.

Nu am apreciat niciodată. Aveam un lac și tata muncea acolo și venea ars pe față de la frig. I se lua pielea de pe față. Lua cinci lei pe zi și nu apreciam. El muncea cinci zile și îmi dădea 35 de lei, ca să mă țină la liceu. Dacă realizam eu atunci… Cea mai rea chestie care mi s-a întâmplat a fost că m-au dat afară din liceu pentru că eram obraznic. M-am mutat la alt liceu și acolo am început să învăț’, a povestit Jador.

Jador, apariţie senzaţională la Chefi la cuţite, alături de mama sa

Ediţia de pe 8 martie a emisiunii a venit cu o apariţie surprinzătoare pe platoul de filmare. Jador şi mama lui au fost invitaţii speciali a celei de a cincea ediţie.

Jador a decis să facă echipă cu mama sa, Simona Dumitrache, pentru a găti o delicioasă ciorbă de fasole. Echipa a urmărit cu sufletul la gură și jurizarea făcută de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Mama artistului a făcut declaraţii surprinzătoare în faţa celor trei chefi despre Jador.

Este un copil modest. Nu știu, pentru mine e copilul ăla cu sapa, cu coasa, cu căruța. El așa a fost crescut. Mie nu-mi place ce face el, a terminat Academia de Studii Economice și masterul. Aș fi vrut să meargă mai departe, dar din păcate a intervenit pasiunea asta pe care o are el pentru muzică, de când era copil, și a ales alt drum.

Dar e alegerea lui, e decizia lui și îl susțin în tot ceea ce face. Dar din păcate nu-i ascult muzica. Eu sunt pocăită și nu ascult muzica lui. Dar apreciez ceea ce face. Cânta acasă de când era mic”, a mărturisit femeia, spre marea surprindere a tuturor.

Ce nebun e, doamne ferește”, a mărturisit Sorin Bontea, râzând cu poftă de spectacolul făcut de Jador, în ediția 5.