Câţi bani cere Jador pentru a cânta la o nuntă: „Survivor i-a crescut cota!”. Nu mulţi români şi-ar putea permite această sumă

Jador, cunoscutul artist și concurent al emisiunii "Survivor All Stars", continuă să atragă atenția publicului, nu doar prin prezența sa în lumina reflectoarelor, ci și prin onorariile sale impresionante. După ce a anunțat o posibilă retragere din industria muzicală din cauza problemelor de sănătate, Jador revine cu forțe proaspete și solicită sume considerabile pentru a susține recitaluri la diverse evenimente.

06 feb. 2024, 10:09
Câţi bani cere Jador pentru a cânta la o nuntă: „Survivor i-a crescut cota!”. Nu mulţi români şi-ar putea permite această sumă
Câţi bani cere Jador pentru a cânta la o nuntă: "Survivor i-a crescut cota!". Nu mulţi români şi-ar putea permite această sumă

Câţi bani cere Jador pentru a cânta la o nuntă. Cântărețul, care a câștigat popularitate prin participarea sa la Survivor România în 2021, a ajuns să ceară onorarii impresionante pentru aparițiile sale la evenimente. Aszfel, artistul solicită între 7.000 și 8.000 de euro pentru a cânta la o nuntă, însoțit de trupa sa de instrumentiști. Această sumă a crescut semnificativ după succesul său la Survivor România.

În plus față de tariful standard, Jador cere sume mai mari pentru aparițiile sale în străinătate, în special în țări precum Germania. Pentru astfel de evenimente, onorariul său poate ajunge la peste 10.000 de euro, acoperind și costurile de călătorie și de cazare.

„După participarea la concursul de supraviețuire Survivor, lor le-au crescut foarte mult onorariile, cu mii de euro. Câștigă, în acest an, alături de trupele lor de instrumentiști, în jur de 7-8.000 de euro, pentru un recital, la o nuntă, iar în străinătate, mai ales în Germania, pot lua chiar și peste 10.000 de euro, plus cazare la hotel, bilete de avion. Jador și Culiță Sterp sunt cotați cam la fel. Din acești bani, ei au grijă și de rudele lor, nu provin din familii bogate, își respectă părinții și îi ajută. Nu au uitat de unde au plecat”, a spus un organizator de evenimente, potrivit Playtech.

Citeşte şi: Naomi Hedman, prima reacţie despre despărţirea de Florin Ristei. „De multe ori mi-aş dori ca lucrurile să meargă altfel”

Se pare că participarea sa la Survivor România a avut un impact semnificativ asupra cererii și a tarifelor sale. Popularitatea crescută și succesul în emisiune au contribuit la creșterea semnificativă a prețurilor cerute de Jador pentru aparițiile sale publice.Cu toate că a întâmpinat momente dificile legate de sănătate, artistul pare să se bucure acum de revenirea sa în lumea mondenă și de oportunitățile financiare pe care le aduce acest lucru. Cu onorariile sale impresionante, Jador demonstrează că rămâne unul dintre cei mai solicitati artiști din România.

În prezent, Jador a luat o pauză de la cariera muzicală. Artistul se află în Republica Dominicană, acolo unde este concurent la Survivor All Stars.

Citeşte şi: Tania Budi şi-a aniversat ziua de naştere într-un club de fiţe din Capitală alături de Dan Bittman. Ce dorinţă şi-a pus vedeta la 56 de ani