Câţi bani cheltuieşte Monica Tatoiu pe vacanţe: ”Independența și liniștea costă mai mult decât luxul”

Când vine vorba de vacanţe, Monica Tatoiu nu se uită la bani. Şi nu pentru că ar alege destinaţii luxoase. Criteriile de selecţie a unei destinaţii sunt cu totul altele, printre acestea, liniştea pe care o oferă locul respectiv şi, desigur, peisajul. De asemenea, afacerista optează, de cele mai multe ori, pentru all inclusive.

10 mai 2023, 10:00

Monica Tatoiu își petrece mult timp în vacanțe. Afacerista adoră să călătorească în diferite colţuri ale lumii, singura condiţie fiind ca acele colţuri ale lumii să-i ofere maximum de intimitate. Pentru o astfel de destinaţie, Monica Tatoiu este dispusă să scoată minimum 5.000 de euro din buzunar.

Suma exorbitantă pe care Monica Tatoiu o scoate din buzunar pentru o vacanţă all inclusive

Şi cum vacanţele se înâmplă doar în compania perechii sale, suma se dublează.

Ăla care se duce într-o vacanță la 5 stele, all inclusive, cu lux, nu știu ce, plătește mai puțin decât plătesc eu pe o vacanță într-o colibă, care e la Cuca Măcăii, și trebuie să închiriez mașină. Vacanțele mele costă, pentru că nu merg cu clasa I, merg cu de alea… stau cu picioarele cum vreau, dar independența și liniștea costă mai mult decât luxul […] Nu am făcut o vacanță fără mai puțin de 5.000 de euro de persoană, adică 10.000 noi doi”, a declarat vedeta la Antena Stars.

Citeste si Monica Tatoiu refuză să meargă la cimitirul unde este înmormântată mama ei: „Simt bisericile în care a intrat Diavolul”

Vedeta a dezvăluit și una dintre destinațiile pe care vrea s-o vadă în viitorul foarte apropiat: Polinezia Franceză. Va merge însă singură, şi asta întrucât zborul până acolo este prea lung pentru soţul ei.

Acum vreau una, dar strâng banii din pensie, pentru că vreau să merg în Polinezia Franceză, dar singură, că Victor nu zboară atât. Avionul cu cazarea costă 14.000 de euro pentru o lună”, a dezvăluit Monica Tatoiu.

Locul în care afacerista îşi doreşte să-i fie împrăştiată cenuşa

Monica Tatoiu s-a îndrăgostit de Guadeloupe, paradisul exotic din Franța. Ba, chiar, îşi doreşte ca, atunci când va pleca în lumea celor drepţi, să fie incinerată iar cenuşa ei să fie împrăştiată în Guadeloupe.

Sunt îndrăgostită de Guadeloupe. Acolo o să-mi împrăștie mie cenușa. Plec mereu acolo cu Tatoiu, dar deja m-am plictisit doar eu cu el. Acolo când merg eu mă îngraș. Au o mâncare demențială, e spicy (nr. iute), peștele e proaspăt. Caracatiță nu mănânc. Este cel mai deștept animal marin. De când am aflat asta eu nu mai pun gura pe caracatiță”, dezvăluia afacerista, în urmă cu doi ani, la Antena 3.

Citeste si Monica Tatoiu, declarații picante despre relațiile intime la 66 de ani: „Pentru femei atunci începe pofta, eu am avut-o mereu”