Monica Tatoiu, declarații picante despre relațiile intime la 66 de ani: „Pentru femei atunci începe pofta, eu am avut-o mereu”

La 66 de ani, Monica Tatoiu susține că nu și-a pierdut interesul pentru relațiile intime și, în pofida vârstei, poftele trupești sunt mai intense acum.

21 apr. 2023, 16:45
Monica Tatoiu, declarații picante despre relațiile intime la 66 de ani: „Pentru femei atunci începe pofta, eu am avut-o mereu”
Monica Tatoiu, despre relațiile intime la 66 de ani

Cunoscuta Monica Tatoiu spune că nu și-a pierdut interesul pentru relațiile intime, chiar dacă are 66 de ani. Femeia de afaceri susține că poftele trupești au devenit chiar mai intense în ultimii ani. Pentru ea, vârsta nu ar fi un impediment, pentru că este foarte creativă din acest punct de vedere.

A demonstrat că este o femeie de succes atât pe plan persoanl, cât și profesional. A avut trei căsnicii, dar ultima, cea cu Victor Tatoiu, durează deja de 40 de ani. Ea spune că nu regretă celelalalte două mariaje, chair dacă foștii soți au înșelat-o, și este bucuroasă că, până la urmă, l-a întâlnit pe Victor.

Citește și: Monica Tatoiu, atacată cu pietre: „Băiete, eu pot să te și omor, dacă vreau, fiindcă nu voi păți nimic”

Monica Tatoiu, despre relațiile intime după 60 de ani

Monica Tatoiu a mărturisit că nu și-a pierdut apetitul sexual, chiar dacp a ajuns la vârsta de 66 de ea. Susține că de câțiva ani, poftele trupești au devenit mai intense decât în trecut. Vedeta a recunoscut că nu a rezistat vreodată fără să întrețină relații sexuale și că moștenește acest lucru de la tatăl său.

„Sexul după 60 de ani, după menopauză, e cel mai bun. Doar să mai ai cu cine. Bărbații îmbătrânesc. Dar eu sunt creativă. Pentru femei atunci începe pofta. Eu am avut-o mereu, semăn cu tata. Eu n-am stat niciodată fără sex, mi-au plăcut bărbații. Dar nu sexul a fost pe primul plan. Ci relația care conține și preludiu, îmbrățișări, povești, tandrețe.

Când te întâlnești cu un bărbat pentru care vibrezi, atunci se eliberează energia. Sexualitatea nu-i o rușine. E ca și când mănânci. Una e să-ți umfli burta, alta să-ți delectezi papilele gustative. Sexualitatea acum e ca la iepuri și nu-i înțeleg…Toată generația lui fi-miu e așa.

Mă gândesc ce să fac cu atâta energie pe care o am, trebuie să o folosesc constructiv. Ce să fac cu viața mea. Mi se spune să intru în politică, dar nu vreau să mă sacrific pentru niște proști”, a declarat Monica Tatoiu, pentru cancan.ro.

Citește și: Ingredientul minune cu care a slăbit Monica Tatoiu. Puțini știu despre acest produs: „Este demențială”

Vedeta a mai adăugat și faptul că tratamentul hormonal pe care l-a urmat, după ce a aflat că are cancer de endometru, a ajutat-o să se mențină în formă. La ultimul control pe care și l-a făcut în America, după ce boala a recidivat, a aflat că ar fi putut face copii și la 58 de ani.

„Am cancer de endometru. Nu s-a vindecat, dar e ținut sub control. La 24 de ani mi s-a declanșat, apoi la 58 a recidivat. La 24 de ani am căzut pe stradă. Nu puteam să fac copii, apoi am început să pierd mult sânge. Am ajuns la un medic bun din Timișoara. Aveam și-n familie, moștenire de la bunica. Puteam muri în șase luni. M-am tratat cu anticoncepționale hormonale. După un an s-a calmat.

Apoi, în urma stresului din 2008, cu compania, când am pierdut un milion de euro, s-a declanșat din nou. Și atunci am decis să-mi dau demisia, să plec. Am fost la New York, nu era extins… La 58 de ani, când mi s-a făcut biopsia, medicul mi-a zis că încă mai puteam face copii. Din această cauză, la mine menopauza s-a instalat la 61 de ani, de asta am un ten așa frumos”, a mai spus Monica Tatoiu.