Câți bani face Ana Morodan din magazinul online. Toate cifrele, publicate de ANAF

Ana Morodan a devenit o prezență din ce în ce mai frecventă și la TV, după ce s-a remarcat ani la rând în social media. Blonda a devenit cunoscută drept „Contesa Digitală". Astfel, bloggingul și vloggingul reprezintă pentru ea un job full-time. Mai mult, pe lângă social media și colaborările de pe TV, are și propriile afaceri. 

12 iul. 2022, 15:03
Câți bani face Ana Morodan din magazinul online. Toate cifrele, publicate de ANAF

Printre business-urile Anei Morodan se numără magazinul care-i poartă numele. De pe platforma online a „Contesei” pot fi achiziționate haine, accesorii și decorațiuni pentru casă.

Ana Morodan are magazinul deschis din 2015. În primul an a fost pe profit. În cel de-al doilea a înregistrat un profit mai modest, iar în anul trei și patru a consemnat profituri de trei ori mai mici față de anul doi al business-ului.

Ultimii trei ani de zile au fost marcați de probleme pentru Ana Morodan. Compania vloggeriței, cu sediul în Sectorul 1, înregistrează pierderi pe bandă rulantă. 2019 a fost primul an în care „Contesa Digitală” a fost pe minus. Totodată, a fost și primul an în care a avut un angajat.

Potrivit bilanțului, magazinul Anei Morodan a înregistrat în 2019 pierderi de 273.748 de lei (peste 55.000 de euro) și o cifră de afaceri de 297.948 de lei (aproximativ 60.000 de euro).

În 2020, Morodan Shop a raportat pierderi mai mici, de 147.722 de lei (aproape 30.000 de euro) și o cifră de afaceri de peste 387.342 de lei (peste 78.000 de euro).

Și în 2021 a raportat pierderi firma Anei Morodan, de 113.620 de lei (aproape 23.000 de euro), respectiv o cifră de afaceri de 225.808 lei (aproximativ 45.000 de euro).

 

Morodan Shop / ANAF

 

Cu ce s-a ocupat Ana Morodan înainte de a deveni celebră

 

Înainte de a deveni cunoscută în social media, Ana Morodan a profesat ca avocat, un an de zile. Blonda este născută în Arad, iar Facultatea de Drept a absolvit-o în București. Ulterior, a ea a gestionat mai multe afaceri și a transformat pasiunea pentru rețelele sociale într-o sursă de venit. Vinde reclame și mai nou, apare contra cost în emisiuni TV.

Deși magazinul online este pe pierdere, Morodan are alte afaceri care-i asigură un trai foarte bun. Dezvăluirea a făcut-o vloggerița în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D.

„O să refuz să răspund, pentru că nu contest ce fac ceilalți invitați sau celelalte femei, mi se pare contrar creșterii mele să vorbesc despre sume fixe, câți bani am sau cât costă bijuteriile mele la televizor.

Nu vreau să frustrez pe nimeni. În plus, acum sunt antreprenor, am multe businessuri online. Fac niște bani mulțumitori pentru mine, care îmi doresc să fac bani, nu niște bani. Bani care îmi sunt OK pentru mine.

Eu vreau să fac bani mulți. Să zicem că pot direct să merg de la această emisiune la aeroport, să plec la Paris la Ritz și să stau acolo două zile și să nu ies din cameră”, a declarat Ana Morodan.