FOTO. Primele imagini cu Ana Morodan, după ce și-a micșorat sânii. Ce are în comun cu Simona Halep

Vedeta TV Ana Morodan a fost supusă, de curând, unei intervenții chirugicale complicate și va rămâne câteva zile internată în spital pentru recuperare, sub atenția medicilor specialiști.

28 iun. 2022, 10:38
FOTO. Primele imagini cu Ana Morodan, după ce și-a micșorat sânii. Ce are în comun cu Simona Halep

Ana Morodan a luat pe toată lumea prin surprindere a atunci când a anunțat că dorește să își ridice sânii și… să și-i micșoreze, având în vedere că de obicei vedetele aleg să îi mărească.

Chiar și pe patul de spital, Ana Morodan nu ezitat să zâmbească, semn că este mulțumită și fericită de rezultatul operației pe care și-a dorit-o atât de mult.

Citește și: Ana Morodan, cel de-al patrulea jurat al următoarei ediții iUmor! „Nu mi-am imaginat că o filmare te consumă atât de mult”

Până înainte să ajungă pe masa de operație, vedeta de la Antena 1 le-a spus internauților cum se simte și cât de importantă este această operație pentru ea. Și-a dorit să aibă sânii mai mici și mai fermi, așa că nu a stat prea mult pe gânduri.

„Gata, sunt îmbrăcată! Mă duc la măsurători. Sunt într-o cabină foarte drăguță și am inclusiv o pictură de domnul Mălăele”, a spus vedeta în această dimineață.

De ce a ales Ana Morodan să facă această operație complicată

În urmă cu ceva timp, Ana Morodan a povestit că are probleme de sănătate din cauza sânilor mari. Mai mult decât atât, ani la rând s-a confruntat cu dureri mari de spate.

Contesa digitală și-a exprimat de mai multe ori public dorința de a face o operație de micșorare a bustului. Se pare că vedeta urmează să ajungă pe masa de operație.

„Voi avea alți sâni! Nu vorbim de o operație ușoară, ci de una complexă, ce are mai multe etape. Facem intervenția de micșorare și de ridicare a sânilor, coagulare internă și skin tigheting cu un device foarte smart, plasmă Argon și breast shaping și grăsime lipoaspirată, că acum avem de unde lua să punem. Nu am emoții, sunt pe cele mai bune mâini!

Am sânii mari, au ajuns până la buric! Am o inteligență peste medie. Dumnezeu mi-a dat multe, dar nu și grație. Așa sunt eu reală -boschetă! Am mari probleme cu spatele din cauza sânilor. Fac masaj cu pietre de jad săptămânal”, a povestit Ana Morodan despre operația pe care o va avea curând, potrivit Click.ro.

Ce spune despre intervenţiile estetice

Ana Morodan a fost întrebată recent și despre părerea pe care o are despre operațiile estetice. Chiar dacă nu a apelat încă la ele, contesa nu exclude posibilitatea ca la un moment dat să se întâmple și acest lucru.

„Deocamdată mă simt foarte bine cu mine și cu corpul meu. Faptul că zic eu așa că am ț***e lăsate pe Instagram, o zic așa de doru lelii.

Și o zic gen: “Da, fraierilor, știu că am ț***e lăsate” Să ne calmăm! Ce să vedeți, Planeta încă se învârte!Faptul că fac mișto de mine și că vorbesc cu lejeritate și îngăduință și simpatie.

A fost un drum și încă este un drum de acceptare de sine, de iubire de sine, de cunoaștere, de autocunoaștere. Da, practic, văd că este un drum pe care, în special, femeile îl caută și nu ajung acolo”, a declarat Ana Morodan.

Citește și: Ana Morodan, „contesa digitală”, i-a dat lecții de social-media lui Florin Călinescu: „Prințese sunt destule. Eu le zic influensărese de la florărese”

Simona Halep a povestit prin ce a trecut când și-a micșorat sânii

Simona este de părere că fără acea operație n-ar fi putut niciodată să facă performanță în tenis. Chiar dacă a ascuns intervenția timp de 7-8 ani, acum vorbește deschis despre asta și încurajează femeile să apeleze la o astfel de intervenție dacă este cazul.

„Despre operație, vreau să spun că nu am vorbit 7 sau 8 ani, am fost prea timidă să ating subiectul! A fost un subiect prea personal, așa că l-am ținut pentru mine, dar au trecut deja vreo doi ani de când împărtășesc cu ceilalți acest lucru. Încurajez toate fetele care se confruntă cu problema asta să urmeze exemplul meu! Pentru mine a fost un impediment pentru a juca tenis! Spatele mă chinuia în acele momente. Deci fără operație nu aș fi putut ajunge în top!”