Câţi bani face Dani Mocanu din TikTok: „Platforma asta mi-a adus foarte mulţi bani, cu toate astea, mi-aş dori să se închidă, să dispară definitiv”

Dani Mocanu a declarat într-un live, într-un moment de maximă sinceritate, câți bani a câștigat din TikTok de când a început să creeze conținut pe această platformă.

29 mart. 2023, 10:58
Câţi bani face Dani Mocanu din TikTok: „Platforma asta mi-a adus foarte mulţi bani, cu toate astea, mi-aş dori să se închidă, să dispară definitiv”

Dani Mocanu câştigă mulţi bani din TikTok, după cum el însuşi recunoaşte. Spune, însă, că nu păstrează toți banii, ci îi folosește în scopuri nobile și ajută oamenii cu ei. Cu toate astea, Dani Mocanu spune că nu ar avea niciun regret dacă această platformă ar dispărea.

Câţi bani face Dani Mocanu din TikTok

TikTokul mi-a adus foarte mulţi bani. De când am intrat pe TikTok, am făcut aproximativ 250.000 de dolari până acum. Cu banii ăştia, fac bine, tata e deja pe drum la o familie să le facă căsuţa, o să filmăm după. Totuşi mi-aş dori ca acum să se închidă şi să dispară platforma„, a dezvăluit manelistul pe TikTok.

@pauldrkrb8e #foryou #pentrutine #foruyoupage #misiuneatiktok #goviraltiktok #foryoupage #viralvideo #viralviral ♬ sunet original – da-letiktokului

Câţi bani face Dani Mocanu din YouTube

Dani Mocanu are peste 3,3 milioane de abonaţi pe YouTube, ceea ce înseamnă că venitul pe care-l obţine din această platformă este unul semnificativ. Potrivit site-ului socialblade.com, câştigul lunar al lui Dani Mocanu este cuprins între 4.500 şi 72.100 de dolari. Făcând o medie, însă, Dani Mocanu câştigă aproximativ 10.000 de dolari pe lună, ceea ce înseamnă 120.000 de dolari pe an din YouTube.

Citeste si Cum arată o zi obişnuită din viaţa lui Dani Mocanu. Ce face manelistul atunci când mascaţii îi bat la uşă. VIDEO

Chiar dacă par foarte mulţi bani, dacă Dani Mocanu ar fi locuit în America, câştigurile lui anuale din YouTube ar fi fost mult mai mari, aproximativ 865.000 de dolari, asta pentru că reclama este plătită mult mai avantajos peste Ocean.

Conform unui interviu pentru Playtech, Dani Mocanu a câștigat cei mai mulți bani din muzică, fiind adesea numărul 1 în trending-ul de pe YouTube.

În ziua de azi, dacă dai de 2-3 lei, e la modă să îți iei arfe și să pozezi în mare smardoi sau cine știe ce mafiot. Orașele din România sunt pline, din păcate, de specimene de genul acesta… Eu am 27 de ani și am produs până la vârsta mea câteva milioane de euro singurel, pe barba mea, dar caracterul meu a rămas la fel ca atunci, când poate nu aveam bani nici măcar de o cola. ( Cei ce mă cunosc pot confirma). Stați cu picioarele pe pământ, fraților!”, a dezvăluit Dani Mocanu.

Citeste si Dani Mocanu și Victor Micula, discuție aprinsă pe Tik Tok: „N-am să cedez psihic pentru că eu sunt șmecher, băi, eu sunt calificat”