Cum arată o zi obişnuită din viaţa lui Dani Mocanu. Ce face manelistul atunci când mascaţii îi bat la uşă. VIDEO

Dani Mocanu se află în arest la domiciliu după ce, în vara anului 2022, împreună cu fratele său și cu alți doi complici au bătut cu ranga și cu pumnii doi bărbați la o benzinărie de la ieșirea din Pitești. Ambele victime au avut nevoie de îngrijiri medicale perioade îndelungate.

31 ian. 2023, 16:05
Cum arată o zi obişnuită din viaţa lui Dani Mocanu. Ce face manelistul atunci când mascaţii îi bat la uşă. VIDEO

Dani Mocanu nu se plictiseşte, însă, în arest la domiciliu. Postează frecvent pe reţelele sociale clipuri în care îşi ţine fanii la curent cu activităţile lui.

Reacţia lui Dani Mocanu atunci când mascaţii îi bat la uşă

Într-un clip recent postat pe TikTok, Dani Mocanu apare în monentul în care este căutat de mascaţi. Manelistul apare ieşind înaintea lor pe scări, iar el se aruncă la pământ. Mai mulţi comentatori spun că a făcut acest gest pentru ca mascaţii să nu-i sperie copiii.

@danimocanu10O zi obișnuita din viața lui Dani Mocanu👮🏻‍♂️🚔⛓

♬ оригинальный звук – ⛓️🐊ДЯДЯ M A M U R A🐊⛓️

Artistul și fratele lui Ionuț Nando Mocanu rămân în arest după ce, joi, magistraţii au decis că cei doi reprezintă pericole publice. În timp ce Dani Mocanu este în arest la domiciliu, fratele lui îşi ispăşeşte pedeapsa în arestul poliţiei. Dani Mocanu şi Nando sunt acuzați de fapte violente în mai multe dosare, însă doar în cazul agresiunii de la benzinărie s-a luat măsura arestării.

Constată legalitatea şi temeinicia măsurii preventive a arestului la domiciliu dispusă faţă de inculpatul MOCANU DANIEL şi menţine această măsură. Constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive luată faţă de inculpatul MOCANU IONUT NANDO, în prezent aflat în Arestul IPJ Argeş, rămasă definitivă prin încheiere penală nr. 89/C/CC/DL din data de 01.09.2022 pronunţată de Curtea de Apel Piteşti şi menţine această măsură”, a decis instanța, potrivit spynews.ro.

Citeste si Victor Micula l-a umilit pe Dani Mocanu: „Diferența dintre noi doi este că tu mi-ai cântat că ți-am dat eu bani”. Care a fost replica manelistului

Dani Mocanu nu este peste măsură de afectat de faptul că este arestat la domiciliu. El le-a mulţumit, totuşi, magistraţilor pentru că „au judecat corect”, deşi susţine că el nu a agresat pe nimeni, ci doar încerca să-i împace pe cei care au sărit la bătaie.

Mii de mulţumiri instanţei că a judecat corect. (…) Sunt nevinovat! Sunt nevinovat eu, da? Toată lumea a văzut că sunt nevinovat, nu am lovit pe nimeni, am fost doar să-i împac. Eram în control judiciar, nu voiam să încalc legea”, a spus Dani Mocanu la ieșirea din tribunal, potrivit Observator.

La rândul său, Nando Mocanu şi-a recunoscut vina şi a validat afirmaţia fratelui său care a declarat că a încercat să-i despartă pe bătăuşi.

S-a autoapărat, a lovit în disperare. Asta este! Va plăti, dacă se va considera până la final că se va reţine această infracţiune”, a spus Dani despre fratele său.

Eu sunt singurul vinovat. E totul o făcătură. Frate-miu nu a făcut nimic. Eu am dat, eu trebuie să plătesc. Frate-miu ne-a ţinut doar să ne despartă”, a adăugat Nando Mocanu.

Citeste si Dani Mocanu și Victor Micula, discuție aprinsă pe Tik Tok: „N-am să cedez psihic pentru că eu sunt șmecher, băi, eu sunt calificat”