Emilia Ghinescu, apariţie uluitoare după un antrenament intens la sală. Cum arată artista la vârsta de 44 de ani FOTO

Emilia Ghinescu arată impecabil la vârsta de 44 de ani, iar acest fapt este datorat atât dietei, cât şi sportului practicat cu regularitate. Interpreta de muzică populară merge de câteva ori pe săptămînă la sala de fitness.

09 ian. 2023, 14:37

Emilia Ghinescu, apariţie uluitoare după un antrenament intens la sală. Artista a postat două fotografii în mediul online, imediat după un antrenament intens, care arată cât de multă muncă este necesară pentru a avea un corp de invidiat.

Citeşte şi: Emilia Ghinescu are o frumusețe de invidiat. Cum reușește să aibă un ten lipsit de imperfecțiuni

În imaginea postată de pe InstaStory, alături de descrierea „Ca după sărbători…”, se observă că trupul artistei este foarte bine definit. În toamna anului trecut, Emilia Ghinescu dezvăluia că merge la sală de patru ori pe săptămână! „Merg la sală în mod obișnuit. Merg de patru ori pe săptămână, cel puțin. Sunt un om care, în general, nu este interesat de ce spun oamenii. Nu mă interesează părerea nimănui, fac ceea ce cred eu că este bine. Mă simt foarte bine așa, la 48 de kg. Normal că se vede masa musculară când te antrenezi. Când văd anumite comentarii rămân uimită. Nu ai cum să îmi dai sfaturi cum să arăt la 45 de ani ai mei, de ce merg la sală de patru ori pe săptămână și de ce fac sport sau de ce am grijă de mine”, a declarat Emilia Ghinescu, pentru Antena Stars.

Citeşte şi: Cât câștigă Emilia Ghinescu din drepturile de autor: „Poți să trăiești? Nu poți, n-ai cum”

În urmă cu doi ani, Emilia Ghinescu și-a anunțat fanii că va urma cursurile unei facultăți pentru a se angaja. Aceasta a ales Psihologia și își dorește să profeseze în acest domeniu, mai ales că pe perioada pandemiei, neavând evenimente, i-a fost extrem de greu să stea acasă. „Eu am și învățat. Chiar mă pregătesc pentru o altă meserie. Învăț să dau un examen pentru a ocupa un post. Aștept să pot accesa postul respectiv, încă nu s-a dat drumul la concursuri. Eu chiar vreau să mă angajez, pentru că perioada asta de pandemie a fost destul de grea, eu nu m-am mai regăsit, nu-mi vedeam rostul. Pentru mine, statul acasă, făcutul mâncare și făcutul curățenie toată ziua nu era pentru mine”, a mărturisit Emilia Ghinescu.