Câți bani pe lună câștigă Dorian Popa din social media. Ce planuri are artistul cu afacerea în imobiliare

Dorian Popa este unul dintre cei mai urmăriți artiști de la noi pe rețelele de socializare. Are un vlog care îi aduce lunar sume importante de bani, dar și o afacere în imobiliare.

13 apr. 2022, 19:18
Câți bani pe lună câștigă Dorian Popa din social media. Ce planuri are artistul cu afacerea în imobiliare
Câți bani pe lună câștigă Dorian Popa din social media

Câți bani pe lună câștigă Dorian Popa din social media. Artistul câştigă o mulţime de bani din online. Este printre influencerii şi artiştii cel mai bine plătiţi și se poate lăuda cu două milioane de fani pe Instagram, două milioane pe YouTube și un milion pe Facebook.

Câți bani pe lună câștigă Dorian Popa din social media. Ce planuri are artistul cu afacerea în imobiliare

Dorian Popa a câştigat peste 100.000 de euro în luna aprilie şi peste 200.000 de euro de la începutul anului 2022. „Aprilie pentru mine a fost o lună foarte bună, îi mulțumesc extrem de mult lui Doamne-Doamne, și sper că Doamne-Doamne simte că pentru mine veniturile financiare nu înseamnă schimbare comportamentală decât în bine. Am făcut vreo 100 și ceva de mii în aprilie, Doamne Ajută! Chiar poate, considerabil mai bine, undeva la 200 și ceva de mii de euro de când a început 2022, asta pe partea de social media vorbim, evident, ceea ce pentru mine este extrem de rewarding”, a spus Dorian Popa pentru Click!.

Câți bani a primit Dorian Popa ca să apară câteva secunde în filmul lui Shelly

Artistul speră să dea lovitura şi cu afacerea în imobiliare. „Așteptăm să vedem ce pregătește Hatz Residence pe 2022, poate chiar 2023, pentru că știți foarte bine, vom vinde căsuțele la cheie, exact așa cum se aude! Nu am cum să mai îmi sporesc veniturile pentru că aprilie este plin din toate punctele de vedere. Muncesc, muncesc, muncesc, muncesc! Luni de dimineață la prima oră plec din țară cinci zile, o surpriză pentru urmăritorii mei. Plec undeva foarte frumos unde voi filma, sper eu,  undeva pe la 20 și ceva, dacă nu 30 de vloguri în 5-6 zile, e un maraton de filmări, așa fac eu din când în când și a venit timpul, după Germania!”, a mai spus Dorian Popa.