Câți bani scoate ProTV-ul din buzunar ca să îl plătească pe Cabral. Suma este cât se poate de uimitoare

Cabral este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV din România, care și-a câștigat faima datorită carismei sale și a umorului foarte bine dezvoltat.

30 iun. 2023, 10:47
Câți bani scoate ProTV-ul din buzunar ca să îl plătească pe Cabral. Suma este cât se poate de uimitoare
Câți bani scoate ProTV-ul din buzunar ca să îl plătească pe Cabral. Suma este cât se poate de uimitoare

Încă din anul 2015 Cabral prezintă emisiunea „Ce spun românii” de pe Pro TV. Showul este unul extrem de îndrăgit de către internauți, iar Cabral, așa cum ne-a obișnuit, este extrem de carismatic și de amuzant. Totuși, recent, acesta a dorit să aibă parte de o mică pauză și a decis să se retragă pentru o perioadă de pe platourile de filmare. În mod evident, reîntoarcerea a fost inevitabilă, așadar, revenit la cârma emisiunii sale, acesta anunțat oficial că a fost depășit numărul de 1.000 de ediții.

Citește și: Cabral a făcut anunţul după 12 ani de căsnicie cu Andreea Ibacka

Longevitatea sa din trustul Pro nu i-a adus numai faimă, ci și bani, deoarece se pare că acesta are un salariu destul de mare. Prezentatorul TV ar ajunge să bage în buzunar nu mai puțin de 10.000 de euro, sumă cu care își poate întreține fără probleme familia.

“Am ajuns la 1.000. Complet neașteptat pentru mine, recunosc. Am ajuns la 1.000 la bătaie cu emisiuni care inițial păreau a fi mult mai pe placul publicului. Am ajuns la atât de multe emisiuni fără să difuzăm certuri, scandaluri ori cuvinte urâte. S-a lipit de noi un public frumos, cu mulți copii, cu oameni cărora le place să râdă și să se relaxeze în familie ori printre prieteni. Dacă mă întrebi cum am ajuns la 1.000, o să-ți zic simplu că sunt extraordinar de… glumesc. Emisiunea iese așa pentru că suntem o echipă foarte mișto, pusă pe treabă și căreia îi place ce face. Și pentru că am avut noroc să ne vină în studio familii frumoase, oameni calzi și relaxați… Și le mulțumim în fiecare zi celor care ne urmăresc. Și… da, îi invităm în continuare să-și ia familiile și să vină la emisiune”, a spus Cabral atunci când show-ul “Ce spun românii” a ajuns la ediția cu numărul 1.000.

Cabral vrea o pauză de la televiziune

Cabral a anunțat că urmează ca o perioadă să stea departe de televiziune, așa cum s-a întâmplat și cu câteva luni în urmă. După ce a participat la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”, prezentatorul TV a vrut să ia o pauză de platourile de filmare. Acesta a petrecut timp cu copiii și cu familia, lucru care îi lipsea.

„Plănuisem să stau acasă 6-8 luni și am stat 3, m-au rugat colegii să mă întorc, aveam niște treabă de făcut, am fost trădat. Dar acum urmează să terminăm acest proiect, nu am mai luat nimic, am refuzat cam tot, tocmai pentru a sta cu piticii acasă. Nu este că mai vreau o pauză, dar încerc să dozez foarte bine munca și timpul pe care îl dozez cu familia. E importantă meseria, e important job-ul, dar, în același timp, e mult mai importantă familia.”, a dezvăluit Cabral pentru ego.

Citește și: Cabral și Andreea Ibaka, momente de panică. Vedetele au ajuns de urgență la spital cu fiul lor: „Obosiți și îngrijorați”