Câți bani trebuie să cheltui pentru a petrece noaptea de Revelion pe litoralul românesc

Dacă visezi să petreci noaptea dintre ani pe malul mării, trebuie să știi că în România multe dintre unitățile de cazare sunt deschise, însă și prețurile sunt pe măsură.

29 dec. 2023, 09:08
Câți bani trebuie să cheltui pentru a petrece noaptea de Revelion pe litoralul românesc
Câți bani trebuie să cheltui pentru a petrece noaptea de Revelion pe litoralul românesc

Cei care își doresc să sărbătorească noaptea de Revelion la malul mării se confruntă cu tarife surprinzătoare pentru pachetul de cazare. Mii de turiști au optat să întâmpine noul an pe litoralul românesc.

Citește și: Moneda pe care trebuie să o ții în buzunar de Revelion. Atrage abundența și prosperitatea în Noul An

În restaurantele și unitățile de cazare de pe litoralul românesc se finalizează pregătirile pentru noaptea dintre ani. Un număr mult  mai mare de turiști aleg să admire focurile de artificii de pe malul mării în acest an.

Prin urmare, în noaptea de Revelion, mulți români vor avea parte de experiența începutului unui nou an în stațiunile de pe litoral, fiind planificate în program o cină cu preparate tradiționale și concerte live. În același timp, vor beneficia de diverse facilități de relaxare, inclusiv piscine, spa-uri sau săli de fitness. Important de menționat este faptul că tarifele pentru această experiență sunt pe măsură.

„Hotelierii au înțeles că trebuie să suplimenteze serviciile oferite pentru a atrage turiștii. Ne bucurăm de o creștere cu 20% a numărului de turiști și sperăm să avem și o vreme foarte bună”, a declarat Ovidiu Oprea, agent de turism, conform Antena3. 

Cu doar câteva zile înainte ca turiștii să sosească, pregătirile sunt în plină desfășurare. Cu toate acestea, atunci când discutăm despre costul unei nopți de cazare pentru Revelion, de exemplu în Mamaia, la un hotel de patru stele, acesta ajunge la suma de 1200 de lei.

Chiar și în aceste circumstanțe, în cele 20 de hoteluri deschise, aproape toate locurile sunt ocupate, ceea ce arată faptul că românii nu se sfiesc să cheltuiască atunci când vine vorba de puțină relaxare la sfârșitul anului.

„Mai au vreo două zile la dispoziție și mai avem și câteva camere libere. Deci încă așteptăm doritorii. Avem un pachet special creat. Include trei nopți de cazare cu pensiune completă.Acces la zona spa, piscină, saune, jacuzii, sală de fitness, terapii incluse pentru doamne și pentru domni. Pentru doamne, un tratament facial deosebit. Pentru domni, un masaj al tălpilor și gambelor”, a spus Costina Ciorbaru, manager hotel.

Citește și: Rețeta cu care îți vei cuceri invitații în noaptea de Revelion! Rulada spectaculoasă Kiev din piept de pui