Câţi bani vei avea în 2014 în funcţie de ziua în care te-ai născut

Luni, marţi, miercuri, joi, vineri, sâmbătă sau duminică? Ziua săptămânii în care te-ai născut îţi influenţează şansele tale de câştig de-a lungul vieţii mai mult decât ai crede.

RomaniaTV.net
09 dec. 2013, 06:35
Câţi bani vei avea în 2014 în funcţie de ziua în care te-ai născut

Fiecare zi a saptamanii este marcata de un anumit fel de energie care se traspune in viata fiecaruia dintre noi, in functie de ziua in care ne-am nascut. Indiferent ca esti nascut pe 13 februarie sau pe 29 septembrie, ziua propriu-zisa a nasterii iti marcheaza sansele de castig in viata.

LUNI

Prima zi a saptamanii este cea in care „intri in paine”, dar inceputul nu este tocmai usor, mai ales dupa zilele de relaxare din weekend. Cu alte cuvinte, cei nascuti intr-o zi de luni au sanse mari sa castige bani buni in viata, dar pentru fiecare banut vor trebui sa munceasca mult. De altfel, mai ales in prima parte a vietii, vor avea de tras mult pentru a se realiza din punct de vedere financiar, iar aceasta realizare va aparea abia la varsta mijlocie.

MARTI

Ziua cu trei ceasuri rele? Nu neaparat! In cazul persoanelor nascute intr-o zi de marti, sanse de castig financiar depinde mult de atitudinea generala pe care o au fata de viata si, mai ales, fata de munca. Daca au firi negative, daca se incarca cu ganduri sumbre si isi pun, de la bun inceput, in minte ca nu o sa le iasa sau ca o sa le fie greu, atunci isi cam pot lua adio de la castiguri financiare masive. Cu cat gandesc mai negativ, cu atat mai mult banii vor fugi de ei. Insa, daca au o gandire pozitiva si dau dovada de entuziasm, persoanele nascute intr-o zi de marti vor excela pe plan financiar, inca de la varsta de 20 de ani.

MIERCURI

Cumpatare si echilibru, astfel sunt oamenii nascuti intr-o zi de miercuri si astfel vor evolua si pe plan financiar. Desi nu vor da de bani usor, daca dau dovada de cumpatare si vor gandi echilibrat, in jurul varstei de 35 de ani vor incepe sa castige tot mai multi bani.

Continuarea pe Lyla.ro.