CÂŢI BANI vrea familia lui Dany Vicol de la Gino Iorgulescu. Suma este URIAŞĂ

Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF, a provocat un accident mortal, în urma căruia Dany Vicol, un tânăr tată de 24 de ani, a murit. Familia celui din urmă i-ar fi cerut bani lui Gino Iorgulescu, drept daune pentru pierderea suferită.

17 sept. 2019, 14:18
CÂŢI BANI vrea familia lui Dany Vicol de la Gino Iorgulescu. Suma este URIAŞĂ

Dany Vicol a fost înmormântat pe 12 septembrie, în timp ce Mario Iorgulescu se zbate între viață și moarte la Spitalul Elias din București.

Şerban Huidu reacţionează în cazul lui Mario Iorgulescu. Prezentatorul TV a provocat în 2011 un accident soldat cu TREI MORŢI

Rudele tânărului decedat își plâng pierderea și speră că se va face dreptate în cazul copilului lor. De altfel, părinții lui Dany Vicol îl învinuiesc pe Gino Iorgulescu. Mai mult, un membru al familiei lor ar fi mers la unitatea spitalicească unde se află internat șoferul vinovat pentru a-i cere tatălui său daune morale, în valoare de 3 milioane de euro, câte un milion pentru cei doi copii ai lui Dani și un milion de euro pentru familia acestuia.

BOMBĂ în cazul accidentului provocat de MARIO IORGULESCU. Ce se întâmplă cu DOSARUL

Gino Iorgulescu a promis deja că va avea girjă de copiii victimei: „Le-am făgăduit rudelor celui care a murit că vom face tot posibilul ca să ajutăm din toate punctele de vedere familia greu încercată, am promis în fața lui Dumnezeu că vom avea grijă de copiii rămași fără tată. Știm că părintele este de neînlocuit, dar vom face tot ce e omenește posibil pentru creșterea și educația lor, pentru ca drumul copiilor în viață să fie cât mai bun”.