Câți bucureșteni mai au încredere în Nicușor Dan. Sondaj zdrobitor pentru primarul Bucureștiului

Încrederea bucureștenilor în Nicușor Dan este la pământ. Aproape 70% sunt dezamăgiți de activitatea primarului Capitalei, în timp ce doar 26% mai au încredere în fondatorul USR. 

22 aug. 2022, 09:55
Câți bucureșteni mai au încredere în Nicușor Dan. Sondaj zdrobitor pentru primarul Bucureștiului

69% dintre bucureșteni au o părere proastă și foarte proastă despre activitatea lui Nicușor Dan, în calitate de primar al Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj CURS. Mai precis, 58% dintre respondenți au răspuns că au o părere „proastă”, iar 11% au declarat că au o părere „foarte proastă”.

Doar 4% dintre respondenții din Capitală au o părere „foarte bună” despre Nicușor Dan, iar 22% o părere „bună”. 5% dintre cei intervievați au preferat să nu răspundă.

În cadrul sondajului CURS au fost chestionați 1035 de respondenţi, votanţi, în vârstă de 18 ani şi peste, în perioada 5 – 17 august 2022.

În acest sondaj, 68% dintre bucureșteni consideră că lucrurile merg într-o direcție greșită în Capitală.

 

Nicușor Dan, atacat sistematic de către fostul primar, Gabriela Firea

 

De  curând, Gabriela Firea a făcut noi acuzaţii dure la adresa lui Nicuşor Dan. Ministrul Familiei spune că bucureştenii au primit în schimbul votului de la alegeri doar parcuri abandonate şi murdare.

„Noul Bucureşti a fost doar un slogan de campanie. Rând pe rând, pică promisiunile lui Nicuşor Dan în faţa bucureştenilor! A promis un ‘management corect al spaţiilor verzi’. Bucureştenii au primit în schimbul votului parcuri abandonate şi murdare, le-a fost interzis accesul în parcuri pentru că acolo se organizau concerte şi se analizează ‘privatizarea’ parcurilor.

Nicuşor Dan pare că a fost apărătorul spaţiilor verzi doar până a reuşit să decidă asupra spaţiilor verzi!

De prietenii săi cu restaurante şi case în parc când se atinge?”, a scris ministrul Familiei pe pagina sa de Facebook.