Gabriela Firea spune cum i-a păcălit Nicuşor Dan pe bucureşteni: „Au primit în schimbul votului parcuri abandonate şi murdare. Se analizează privatizarea parcurilor”

Gabriela Firea lansează un nou atac la adresa primarului Capitalei. Ministrul spune că pentru Nicuşor Dan 'Noul Bucureşti' a fost doar un slogan de campanie şi că rând pe rând încep să pice toate promisiunile acestuia.

16 aug. 2022, 14:01
Gabriela Firea spune cum i-a păcălit Nicuşor Dan pe bucureşteni: „Au primit în schimbul votului parcuri abandonate şi murdare. Se analizează privatizarea parcurilor”

Gabriela Firea face noi acuzaţii dure la adresa lui Nicuşor Dan. Ministrul Familiei spune că bucureştenii au primit în schimbul votului de la alegeri doar parcuri abandonate şi murdare.

Gabriela Firea: ‘Noul Bucureşti’ a fost doar un slogan de campanie

„Noul Bucureşti a fost doar un slogan de campanie. Rând pe rând, pică promisiunile lui Nicuşor Dan în faţa bucureştenilor! A promis un ‘management corect al spaţiilor verzi’. Bucureştenii au primit în schimbul votului parcuri abandonate şi murdare, le-a fost interzis accesul în parcuri pentru că acolo se organizau concerte şi se analizează ‘privatizarea’ parcurilor.

Nicuşor Dan pare că a fost apărătorul spaţiilor verzi doar până a reuşit să decidă asupra spaţiilor verzi!

De prietenii săi cu restaurante şi case în parc când se atinge?”, a scris ministrul Familiei pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi Gabriela Firea prezintă contractele PMB în scandalul acoperişului Arenei Naţionale. „Nicuşor Dan este un primar mincinos!” FOTO DOCUMENTE

Gabriela Firea a mărturisit că vrea să se întoarcă la Primăria Capitalei. Prim-vicepreședintele PSD a spus că, dacă cetățenii o vor vota la următoarele alegeri, se va întoarce în funcția de primar general al Capitalei.

„Dacă cetăţenii mă vor vota, mă voi întoarce ca primar general. Mi-aş dori să candidez, dacă sunt sănătoasă, dacă sunt bine, dacă lucrurile sunt funcţionale, dacă mai am energie, putere ca acum.

Am văzut că domnul Dan este în lipsă de profesionişti în administraţie, am văzut că este analist politic şi a afirmat într-un interviu că dumnealui sigur va avea susţinerea clasei politice şi că nu ştie dacă voi avea eu. Până în acest moment nu mă îndoiesc de susţinere a colegilor din Partidul Social Democrat, a preşedintelui Ciolacu, a secretarului Paul Stănescu, a prim-vicepreşedintelui Sorin Grindeanu, care a şi manifestat acum 2 zile această susţinere la alegerile de la Sectorul 4 , unde a fost reales colegul nostru, domnul primar Daniel Băluţă”, a declarat Firea.

Citeşte şi Gabriela Firea, despre proiectele din Bucureşti îngheţate de Nicuşor Dan: Probabil că vor veni extratereştrii să finalizeze aceste lucrări