Câţi fani a pierdut Klaus Iohannis pe Facebook în ziua revocării şefei DNA

Preşedintele Klaus Iohannis s-a trezit marţi dimineaţă cu 1.800 mai puţini fani pe pagina sa de Facebook, la o zi după ce purtătorul său de cuvânt a anunţat că şeful statului a revocat-o din funcţie pe Laura Codruţa Kovesi, şefa DNA. Mişcarea este semnificativă, având în vedere că de obicei Iohannis câştigă fani, nu pierde. Totuşi, raportat la numărul total de fani, 1,8 milioane, scăderea reprezintă unu la mie.

RomaniaTV.net
10 iul. 2018, 08:08

1.818 fani au părăsit pagina de Facebook a preşedintelui Iohannis în ziua în care acesta a semnat decretul de revocare a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, conform datelor Facebrands.ro

Raportat la numărul total de fani, 1,8 milioane, pierderea reprezintă unu la mie. Dar dacă luăm în considerare că în general preşedintele câştigă fani, nu pierde, e un semnal negativ primit de şeful statului.

Evoluţia de ieri este opusă celei de pe 23 iunie, când Klaus Iohannis a câştigat peste 1.100 de fani, în ziua în care şi-a anunţat la Sibiu candidatura pentru al doilea mandat.

Pe lângă aceasta, pagina sa a fost inundată de critici după anunţarea revocării. Fanii lui i-au reproşat că nu a avut curaj să facă el anunţul, că nu se luptă cu PSD, că nu face nimic în timp ce Liviu Dragnea îi restrânge tot mai mult din prerogative.

  • Domnule Klaus Iohannis, ati mai dat o sansa PSD-ului cu guvernul Dancila si v-ati tot impiedicat in decizii si non-decizii pana ce domnul de la PSD Valer Dorneanu v-a dat sah mat.

  • Eu nu va mai votez, asta e sigur!

  • Dom’ Presedinte, daca nu va implicati mai mult, astia vor vinde si Palatul Cotroceni cu locatar cu tot! 

Citeşte şi: Val de critici pe pagina de Facebook a lui Iohannis: „România are un ficus iubitor de concedii în cea mai înaltă poziţie în stat”