Câţi lei a plătit un turist din Mamaia pe o ciorbă, o porţie de hamsii şi o bere. „Noroc că am putut lăsa mașina la o cunoștință”

Mamaia era considerată de ani buni perla litoralului românesc, dar acum mulți dintre turiștii care ajung aici de plâng de plajă, de condiții și de prețurile din stațiune.

20 iul. 2021, 21:50
Câţi lei a plătit un turist din Mamaia pe o ciorbă, o porţie de hamsii şi o bere. „Noroc că am putut lăsa mașina la o cunoștință”

Câţi lei a plătit un turist din Mamaia pe o ciorbă, o porţie de hamsii şi o bere. Un turist a povestit experiența neplăcută pe care a trăit-o week-end-ul trecut, la Mamaia.

Câţi lei a plătit un turist din Mamaia pe o ciorbă, o porţie de hamsii şi o bere

„Am fost cu familia pentru o zi la Mamaia, pentru că ne era dor de mare. Vă spun sincer, am regretat că am luat această decizie. Plaja este foarte lată și plină de scoici. La mal, apa devine adâncă după doar câțiva metri, spre disperarea părinților cu copii mici. Nu am văzut vestiare, unde să te poți schimba sau dușuri”, a fost mesajul turistului, conform Observatorul Prahovean.

Administratorii de plajă din Mamaia au încălcat legea pentru a mulțumi turiștii. Vor fi amendați

Acesta s-a plâns și de prețurile practicate de terasele din zonă: „Am dat pe o ciorbă, o porție de hamsii și o bere 70 de lei. Soția mea a comandat o friptură de 75 de lei, care nu a a mai ajuns pe masa noastră. Noroc că am putut lăsa mașina la o cunoștință, că dacă mai plăteam și taxa de parcare, care ajunge am auzit la aproape 100 de lei pe zi, paguba era și mai mare”.

Bărbatul și-a schimbat planurile de concediu și a preferat să meargă la vecinii bulgari: „Am plătit pentru o familie cu trei membri, all inclusive, la un hotel de patru stele la Nisipurile de Aur puțin peste 3.000 de lei. Nu poate fi mai rău decât ce am văzut pe litoralul românesc”.