Câți tigri vezi în această imagine? Întrebarea care a încins internetul

O iluzie optică derutantă îi provoacă pe spectatori să găsească toți tigrii ascunși într -o scenă din junglă – dar susține că doar 1% dintre oameni îi pot găsi cu succes pe toți.

29 nov. 2022, 12:12
Câți tigri vezi în această imagine? Întrebarea care a încins internetul

Imaginea conține 16 tigri în total, dar doar patru sunt clar vizibili la prima vedere. La o inspecție mai atentă, este posibil să localizezi mai mult de 10 pisici mari care pândesc în peisaj, dar unele sunt mai ușor de găsit decât altele.

Această iluzie optică a reușit să înnebunească internetul! Tu ce număr vezi în imagine? Doar puțini dau răspunsul corect
Puteți găsi toți tigrii din această imagine? Este aproape imposibil să îi găsești pe toți. Spune-mi câți poți vedea și trimite-o unui prieten, astfel încât să poată încerca și el”, este îndemnul din videoclipul care a devenit viral pe Tik-tok.

Câți tigri vezi?
Un total de 16 tigri sunt ascunși în iluzie, dar doar patru pisici mari sunt imediat evidente. Cu toate acestea, dacă te uiți mai atent, ar trebui să poți alege fețele tigrilor din copaci, frunziș și stânci din jurul junglei. Mulți utilizatori s -au străduit să găsească toate cele 16 și și-au împărtășit frustrarea în comentarii.

Un utilizator a scris: „Vă rog să mă ajutați să-i găsesc. Eu am găsit doar 8.”

Un altul a spus: „Cu cât mă uit mai mult… cu atât apar mai multi”.

„Nu văd decât 15”, a scris un al treilea.

„Nu știu unde sunt toți Tigrii, așa că am găsit 4”, a spus un altul.

Un utilizator a adăugat: „Hei în stânga lângă copac, există un animal diferit.”

Iluzia optică care îți arată cât de inteligent ești: Poți observa în imagine cheia pierdută de această femeie?