Catinca îşi apără fiica după ce Calina a lipsit de la funeraliile Mioarei Roman: „Unii se jelesc și își smulg părul din cap, alții se îmbată sau fac depresie. E treaba fiecăruia cum trece printr-un asemenea moment”

Catinca, mama Calinei, a mărturisit care a fost motivul real pentru care fiica ei nu a mai venit la ceremonia funerară care a avut loc luni, 26 februarie. A fost acuzată că s-ar fi distrat în ziua în care bunica ei a fost condusă pe ultimul drum.

28 feb. 2024, 14:28
Catinca îşi apără fiica după ce Calina a lipsit de la funeraliile Mioarei Roman: „Unii se jelesc și își smulg părul din cap, alții se îmbată sau fac depresie. E treaba fiecăruia cum trece printr-un asemenea moment”

Printre cei care au fost absenți la înmormântarea Mioarei Roman se numără Calina Dumitrescu (nepoata), fostul ei soț, Petre Roman, dar și Marius Elisei, fostul partener al Oanei Roman.

Priveghiul Mioarei Roman a avut loc în cursul zilei de duminică, 25 februarie, la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou, din centrul Bucureștiului. Calina, fiica Catincăi Roman, a plâns-o pe bunica ei, iar câteva ore mai târziu, a participat la ziua de naștere a Dianei Gureșoaie. În videoclipurile publicate pe rețelele de socializare, tânăra dansa, cânta și se întrecea în mișcări provocatoare, ipostaze care i-au adus aspre critici.

„Calina a fost la priveghi duminică seara târziu. Nu a vrut să se înghesuie cu toată lumea, ca să-i vadă suferința. E foarte afectată, a plâns două ore non stop. Înainte a făcut atac de panică, a vomitat, de abia am liniștit-o. Ele se iubeau foarte mult, aveau relația lor specială.

Calina a venit duminică seara la priveghi și a stat foarte mult cu mama. A vrut să o vadă la față și a ridicat capacul de la sicriu. Nu mi-a venit să cred câtă putere a avut! A plâns două ore lângă sicriul deschis. Mama era frumoasă rău! A făcut-o și Gabriela Lucuțar, dar ea avea o mină liniștită. A murit liniștită! Calina a stat două ore lângă sicriu și a vorbit cu ea!’, a povestit Catinca Roman, pentru Click!
EXCLUSIV | „Regina Întunericului”, dezvăluiri șocante despre cum a comunicat cu Mioara Roman după deces: „Eu trebuie să îi explic sufletului ce urmează să se întâmple ca să nu se sperie”
Catinca Roman a explicat și absența Calinei de la înmormântarea bunicii ei. Creatoarea de modă a fost cea care a îndemnat-o să nu participe, văzând starea emoțională a tinerei, și nici măcar ea nu și-a putut privi mama în timp ce era îngropată.

„A doua zi, la înmormântare, eu i-am zis Calinei să nu mai vină, nu avea rost să vadă cum o bagă în groapă. Nici eu nu am putut să mă uit, am stat mai în spate. Nu am avut puterea, am vrut să rămân în minte cu altă imagine a mamei. M-am trezit a doua zi că sunt judecată de către unii și alții pe rețelele de socializare că nu am suferit, că nu am plâns acolo pe buza gropii, ca să vadă ei cât sufăr.
Calina Dumitrescu a lipsit de la înmormântarea bunicii sale, Mioara Roman. Fata Catincăi a petrecut în ziua priveghiului
Vreau să le spun tuturor celor care comentează în necunoștință de cauză că fiecare își trăiește doliu așa cum simte! Unii se jelesc și își smulg părul din cap, alții se îmbată sau fac depresie. E treaba fiecăruia cum trece printr-un asemenea moment. Eu una nu pot să plâng! Așa sunt eu!’, a mai spus Catinca,