Catinca, prima reacţie după ce Oana Roman a acuzat-o că nu-şi vizitează mama: „Într-adevăr, am fost mai puțin în ultimul timp”

Catinca, prima reacţie după ce Oana Roman a acuzat-o că nu-şi vizitează mama. Fiica lui Petre Roman trece prin momente grele, după ce soţul ei, Marius Elisei, a părăsit domiciliul, iar despărţirea pare definitivă. Colac peste pupăză, acum are divergenţe şi cu sora ei.

03 feb. 2023, 09:39
Catinca, prima reacţie după ce Oana Roman a acuzat-o că nu-şi vizitează mama: „Într-adevăr, am fost mai puțin în ultimul timp”
Catinca, prima reacţie după ce Oana Roman a acuzat-o că nu-şi vizitează mama

Catinca, prima reacţie după ce Oana Roman a acuzat-o că nu-şi vizitează mama. Mioara Roman locuiește acum într-un centru, unde primește îngrijiri speciale. Astfel, Oana face tot posibilul să o viziteze cât mai des, să nu se simtă singură.

Catinca, prima reacţie după ce Oana Roman a acuzat-o că nu-şi vizitează mama

Fiica lui Petre Roman a acuzat-o pe sora ei, Catinca, de faptul că nu şi-a mai văzut mama de aproape jumătate de an şi nu îşi face timp pentru ea.

Azi, sora mea mi-a spus că nu se duce să o vadă pe mama( pe care nu a văzut-o de peste 6 luni) pentru că nu consideră că mai are vreun motiv să o vadă. Va urma jihad după aceste spuse ale mele, dar nu-mi pasă. Adevărul este ăsta și eu nu-l mai ascund”, a scris Oana Roman, pe pagina sa de Instagram.

Citeşte şi: Oana Roman, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Marius Elisei: „Am eșuat lamentabil în relația cu soțul meu. Am pierdut timp, ani, nervi și liniște”

În apărarea sa, Catinca  mărturisește că nu a mai mers să-și viziteze mama în ultima perioadă pentru că starea sa nu i-a permis. Vedeta declară că moartea tatălui a afectat-o atât de tare, încât abia acum începe să își revină după tragicul eveniment.

Nu vreau să comentez nimic din ce a spus Oana. Ceea ce vreau să spun e că mâine dimineață programez să mă duc la mama, atât am de comentat.

Într-adevăr, am fost mai puțin în ultimul timp pentru că am fost foarte afectată de problema cu tata și nu m-am simțit bine, dar de acum mi-am revenit și de mâine o să reîncep să o vizitez. În rest, e problema ei ce postează”, a spus Catinca Roman, pentru Spynews.ro.