Oana Roman, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Marius Elisei: „Am eșuat lamentabil în relația cu soțul meu. Am pierdut timp, ani, nervi și liniște”

Oana Roman regretă că nu a terminat relația cu Marius Elisei mai devreme. Cei doi au decis să încheie socotelile la finalul lunii ianuarie.

02 feb. 2023, 16:47
Oana Roman, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Marius Elisei: „Am eșuat lamentabil în relația cu soțul meu. Am pierdut timp, ani, nervi și liniște”

Oana Roman și Marius Elisei au mai trecut prin momente de separare. Cei doi au decis să divorțeze oficial în 2021, dar câteva luni mai târziu au decis să-și mai acorde o șansă. Fiica lui Petre Roman crede acum că nu mai e nicio cale de împăcare și spune că ar fi trebuit să încheie relația cu mai mult timp în urmă. Fiica lui Petre Roman spune că, deși a eșuat „lamentabil’ în relația cu tatăl fiicei sale, vina aparține amândurora.

Oana Roman și Marius Elisei au anunțat, în data de 27 ianuarie, că se despart. El s-a mutat de acasă, însă au continuat să-și transmită mesaje cu subînțeles pe rețelele sociale. Oana Roman spune că fostul soț nu și-a asumat greșelile în timpul relației și că ar fi făcut-o tot pe ea să se simtă vinovată. Vedeta susține că a fost nefericită în ultimii ani de relație și că îi pare rău că nu și-a ascultat intuiția.

Citește și Oana Roman, mai sinceră ca oricând. Ce spune vedeta despre despărțirea de Marius Elisei: „Am pierdut timp, ani, nervi și liniște”

„Poate puteți învăța din experiența mea de viață. Când ceva s-a rupt fundamental între doi oameni, oricât ai încerca, nu se mai poate repara nimic. Eu am sperat și am pierdut timp, ani, nervi și liniște. Se încheie totul în termeni mai grei și mai răi decât acum 2 ani când am divorțat. E dureros să văd că, efectiv, nu mai avem absolut nimic în comun și mă întreb dacă am mai avut vreodată’, a spus Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman a mai spus că a pierdut ani prețioși încercând să repare o relație care nu mai funcționa sub nicio formă.

Citește și Marius Elisei rupe tăcerea după despărțirea de Oana Roman: ”Lasă-mă așa cum sunt eu, slab, prost, cum mă bârfești tu”

„Nu pierdeți timp dacă simțiți că nu se mai poate, cu orice risc. Chiar dacă e greu, chiar dacă rămâneți singure, chiar dacă poate nu aveți din ce trăi. Nu mai pierdeți timpul pentru că pierdeți timp prețios care nu se mai întoarce. Și da, eu am ajuns la concluzia că da, recunosc și îmi asum, am eșuat lamentabil în relația de cuplu pe care am avut-o cu soțul meu și din cauza lui, și din cauza mea. M-am complăcut prea mult timp într-o situație care nu-mi era confortabilă, în care nu eram fericită și am pierdut timp și ani prețioși pe care n-o să-i primesc înapoi, așa că luați atitudine dacă vă simțiți prost într-o relație și nefericite’, a mai mărturisit Oana Roman.