Catinca Roman este în doliu! Tatăl ei a murit: „Un bon viveur și un bărbat elegant”

Iosif Zilahy, tatăl Catincăi Roman şi primul soț al Mioarei Roman, a murit la vârsta de 90 de ani. Fostul sportiv și antrenor de scrimă a fost căsătorit timp de 12 ani cu Mioara Roman și s-au separat când Catinca avea doar 7 luni.

21 sept. 2022, 15:42
Catinca Roman este în doliu! Tatăl ei a murit: „Un bon viveur și un bărbat elegant”
Catinca Roman este în doliu! Tatăl ei a murit

Catinca Roman este în doliu! „L-am pierdut pe tata azi noapte. Am avut o legătură specială și a fost un un om deosebit. Aşa doresc să fie ținut minte, ca un bon viveur și un bărbat elegant. RIP tata, rămâi în sufletul nostru pentru totdeauna!”, a scris Catinca Roman pe pagina ei de Facebook.

Citeşte şi: Catinca Roman, bătută şi abuzată: „E groaznic, infernal! La momentul respectiv îmi era rușine”

Catinca Roman (55 de ani) este fiica Mioarei Georgescu (82 de ani) din primul mariaj cu fostul sportiv și antrenor de scrimă Iosif Zilahy (90 de ani). Oana Roman (46 de ani), fiica Mioarei din al doilea mariaj cu Petre Roman (76 de ani), a dezvăluit acum câteva zile că sora ei mai mare se află în spital cu tatăl ei.

Citeşte şi: Catinca Roman, reacția neașteptată la adresa Loredanei Groza: „La noi încă e mentalitatea învechită. Să te pozezi nu știu cum, că ai o vârstă”

După 12 ani de căsnicie, Mioara și Iosif s-au separat în 1968, când fiica lor avea doar 7 luni. Când s-au cunoscut, Iosif avea 27 de ani, iar Mioara 19. „M-a cucerit cu frumusețea ei. Aveam 27 de ani când ne-am cunoscut la sala de scrimă. A fost o poveste de dragoste foarte frumoasă”, spunea acum ceva timp Iosif Zilahy.

Ulterior, Mioara s-a căsătorit cu Petre Roman, alături de care are o fiică, Oana. După divorţul lor, Catinca a preferat să preia numele de familie al tatălui bilogic, Zilahy.