Catinca Roman, reacția neașteptată la adresa Loredanei Groza: „La noi încă e mentalitatea învechită. Să te pozezi nu știu cum, că ai o vârstă”

Catinca Roman și-a dat cu părerea despre aparițiile controversate ale Loredanei Groza. Designerul a menționat că se împotrivește mentalității conform căreia femeile nu ar trebui să-și exprime sexualitatea de la o anumită vârstă.

14 ian. 2022, 12:40
Catinca Roman, reacția neașteptată la adresa Loredanei Groza: „La noi încă e mentalitatea învechită. Să te pozezi nu știu cum, că ai o vârstă”

Catinca Roman este una dintre cele mai relevante voci în ceea ce privește stilul vestimentar al vedetelor și nu a putut rămâne indiferentă la ipostazele incendiare în care s-a afișat în ultima vreme Loredana Groza.

Mulți au criticat-o pe Lory, 51 de ani, pentru aparițiile extrem de sexy din ultima vreme și mai ales pentru intervențiile estetice, pe care nu le-a recunoscut. Catinca Roman a declarat că artista a fost dintodeauna o femeie atrăgătoare și că este firesc să păstreze imaginea de vampă. De asemenea, Catinca a menționat că o femeie are dreptul să își exprime senzualitatea indiferent de vârstă.

Catinca Roman, infectată cu Covid-19: „M-am simțit foarte, foarte rău, deşi sunt vaccinată”

„Văd că este o femeie care se ține într-o formă foarte bună. A fost o femeie foarte sexy întotdeauna și cred că fiecare femeie are dreptul să se pozeze cum își dorește pe rețelele de socializare. Nu e nicio problemă atâta timp cât se păstrează niște limite și n-o dăm în altceva. În rest, eu admir femeile care sunt sigure pe ele și se mândresc cu corpul lor. La noi încă e mentalitatea învechită că trebuie să intri în niște norme. Să te pozezi nu știu cum, că ai o vârstă”, a declarat Catinca Roman.

Catinca Roman nu s-a sfiit să comenteze nici modificările pe care și le-a făcut Loredana Groza în ceea ce privește fizicul. Designerul a luat partea juratei X-Factor și a precizat că o femeie își poate face orice fel de intervenții fără să fie obligată să dea explicații.

„Nu fiți răutăcioși, fiecare are dreptul să spună ce dorește. Nu era nevoită să dea niciun fel de explicații. Pentru că, într-adevăr există generația tânără care o admiră și o urmărește și trebuie să păstreze, așa, un pic de echilibru. Însă fiecare face ce dorește cu imaginea lui”, a reacționat Catinca Roman.

Catinca Roman, bătută şi abuzată: „E groaznic, infernal! La momentul respectiv îmi era rușine”

Catinca Roman, bătută şi abuzată. Vedeta nu s-a căsătorit niciodată, deși de-a lungul timpului a trăit povești de iubire care păreau că se vor sfârși la altar. Catinca are o fiică, pe nume Calina, în vârstă de 22 ani, în urma unei relații de lungă durată cu dansatorul Petre Dumitrescu, cunoscut sub numele de scena „Bebe”.

Se mută din România. Anunţul făcut de fiica lui Petre Roman: „Nu mai rezist aici”

„Am trecut prin violență domestică, prin abuz psihologic mai mult. Abuzul psihologic poate fi subtil și pervers. Începea de la mici remarci de genul că te-ai îngrășat un kilogram, că nu mai ești atrăgătoare.

E groaznic, infernal! Prima palmă pe care am primit-o… La momentul respectiv îmi era rușine. Rușinea asta românească o să ne omoare pe toți într-o zi. Am dat explicații penibile, cum că m-am lovit în baie, în loc să mă duc să depun o plângere la Poliție.

L-am părăsit în secunda doi. Nu și-a cerut scuze, era crescut într-o familie în care violența era ceva banal. Din fiecare experiență am încercat să învăț ceva”, a declarat Catinca Roman, în emisiunea online „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță.

Petre Roman a devenit tatăl vitreg al Catincăi pe când aceasta avea doar șase ani. “Eram un copil introvert, unde mă puneau acolo stăteam. La prima mea întâlnire cu tata, Petre mi-a adus o bicicletă, să mă îndulcească. Eu am un tată biologic, iar Petre Roman mi-a fost mai mult mentor.

Dar eram dificilă în alte direcții. Și acum mama îmi spune că ea nu m-a înțeles niciodată pe deplin. Mi-a fost condusă viața în așa fel încât nu mai aveam stăpânire pe ea. M-am simțit de multe ori un copil abandonat, deși am avut o relație bună cu Petre Roman.

Pentru un copil de vârsta aia e complicat să gestioneze situațiile de genul acesta. La momentul respectiv nu-mi lipsea nimic. Mă întrebam de ce sunt nefericită, de ce îmi aleg întotdeauna bărbați-trofeu. O să sune dur, dar nu mă plăceam, pentru că nici ai mei nu m-au plăcut”, a declarat Catinca.

„S-au făcut diferențe la noi în casă între mine și Oana. Dar nu de genul că îi cumpărau ei mai multe jucării. Undeva la nivel subliminal exista o oarecare diferență. Într-un fel mama se simțea obligată să-i acorde mai multă atenție fructului rezultat din pasiunea lor. Ai mei nu au știut să ne unească pe mine și pe Oana”, a mai spus Catinca.