Catinca Roman, în stare de şoc. A fost reţinut pentru deţinere de DROGURI

Catinca Roman a fost şocată să afle că tatăl fetiţei ei, Bebe Dumitrescu, a fost reţinut şi este cercetat penal pentru deţinere de droguri.

11 mart. 2015, 09:05
Catinca Roman, în stare de şoc. A fost reţinut pentru deţinere de DROGURI

Bebe Dumitrescu a fost săltat de oamenii legii după ce a fost surprins preparând ţigări cu marijuana, într-o maşină, alături de câţiva prieteni. Vestea a căzut ca un trăsnet pentru Catinca Roman, care nu crede nici în ruptul capului că tatăl fetiţei ei are ceva de a face cu drogurile.

„Eu sunt extrem de surprinsă pentru că nu ştiam nimic despre aşa ceva. Nu am ştiut nimic despre asta, am aflat din presă. Am vorbit cu el azi, mi-a spus că a fost surprins în timp ce bea nişte beri cu nişte băieţi într-o maşină. Nu are cum să ne confirme ştirea, pentru că a fost reţinut şi dus la secţie. Dar până nu văd scris negru pe alb, eu nu cred”, a spus Catinca Roman, potrivit spynews.ro.

Fiica fostului premier Petre Roman a explicat că nu este în relaţii strânse cu tatăl fiicei sale, Calina, de care s-a despărţit de mai bine de 15 ani şi cu care nu s-a mai întâlnit de cel puţin şase luni. „Avem o relaţie care o priveşte strict Calina. Fetiţa mea a rămas foarte surprinsă, ea era la şcoală şi am sunat-o ca să o previn, dar îţi dai seama că nu i-a picat bine. Dar în momentul în care ai un copil cu cineva, eşti legat vrând nevrând prin acel copil, până la moarte. Dar nu l-am mai văzut de cel puţin 6 luni de zile. Nu ţinem legătura. Din momentul în care ne-am despărţit, drumurile noastre au fost separate. El nici nu prea s-a implicat în creşterea fetiţei noastre. A avut o perioadă în care lucrurile îi mergeau foarte bine”, a declarat Catinca Roman, la Antena Stars.