Catinca Roman, infectată cu Covid-19: „M-am simțit foarte, foarte rău, deşi sunt vaccinată”

Tot mai multe vedete au ajuns în urlimele săptămâni la spital, infectate cu noul coronavirus. Catinca Roman şi-a povestit suferinţa în direct la Antena Stars.

08 oct. 2021, 19:08
Catinca Roman, infectată cu Covid-19: „M-am simțit foarte, foarte rău, deşi sunt vaccinată”

Catinca Roman a fost infectată cu noul coronavirus, deși s-a vaccinat cu schema completă. Aceasta a mărturisit că starea ei s-ar fi agravat dacă nu ar fi ascultat de autorități.

Catinca Roman a stat în izolare departe de familie și prieteni atunci când simptomele s-au dovedit a fi mai puternice. A luat decizia de a chema ambulanța și în urma testului PCR a descoperit că este infectată cu virusul ucigaș.

„Acum sunt bine, binișor, nu complet recuperată, dar pe calea cea bună. Simptomele le-am avut acum două săptămâni, au debutat cu tuse puternică, frisoane si stare generală foarte proastă. N-am făcut temperatură, însă am bănuit despre ce e vorba și am chemat ambulanța.

Ținând cont de vârsta mea, deși sunt vaccinată cu schema completă m-am gândit că e posibil să fac o formă mai grea și am chemat ambulanța, mi s-a făcut test și am primit rezultatul în două zile’, a declarat Catinca Roman la Antena Stars.

Catinca Roman, bătută şi abuzată: „E groaznic, infernal! La momentul respectiv îmi era rușine”

Acum Catinca Roman se simte mai bine, însă ea îi îndeamnă pe români să se vaccineze, fiind convinsă că vaccinul a protejat-o să nu facă o formă gravă a bolii care să necesite îngrijiri de specialitate.

„M-am simțit foarte, foarte rău, în zilele a șaptea și a opta. Am avut o stare de slăbiciune extremă, lipsă de poftă de mâncare, rău, rău. Te afectează și psihologic faptul că ești singur, că nu poți să iei contact real cu nimeni. Sfatul meu e ca toată lumea să se vaccineze că nu știu ce m-aș fi făcut dacă nu eram vaccinată și în ce fel ar fi evoluat boala’, a mai povestit ea.

Oana și Catinca Roman își internează mama într-o clinică privată: ”Starea ei s-a agravat”
Sora Oanei Roman a mărturisit că fizic a fost singură, însă acum a văzut cine îi este aproape și cine nu. Prietenii săi au sunat-o zilnic să o întrebe de sănătate și dacă are nevoie de ceva, însă a rămas și cu un gust amar referitor la câțiva care nu au căutat-o să o întrebe cum se simte.