Se mută din România. Anunţul făcut de fiica lui Petre Roman: „Nu mai rezist aici”

Se mută din România. Vedeta este decisă să înceapă o viaţă nouă în Spania. Fiica vitregă a lui Petre Roman este înnebunită după tradițiie istorice și culturale ale Spaniei și îi place foarte mult clima de aici.

06 mai 2021, 17:47
Se mută din România. Anunţul făcut de fiica lui Petre Roman: „Nu mai rezist aici”
Catinca Roman se mută din România.

Se mută din România. În vârstă de 53 de ani, Catinca Roman a anunțat că vrea să plece din ţară şi să se mute în Spania. Vedeta este legată acum mai mult de tatăl ei, Iosif Zilahy, de care trebuie să aibă grijă în această perioadă.

M-am gândit bine. Am vorbit deja, am prieteni acolo, mă mut în Spania. Nu mai rezist aici. Acum trebuie să am grijă de tata că e singur. Ne-am făcut amândoi vaccinurile, este OK”, a declarat Catinca Roman pentru click.ro.

Citeşte şi: Oana și Catinca Roman își internează mama într-o clinică privată: ”Starea ei s-a agravat”

Se mută din România

Vedeta s-a consultat cu fiica ei, Calina Nicole, și vor amândouă să plece. “A fost o discuție cu cineva în care mi-am exprimat dorința de a pleca la un moment dat din România. Am zis că nu mi-aș dori să îmbătrânesc aici, ci într-o țară puțin mai caldă. Probabil în doi-trei ani. Oricum asta nu este o hotărâre care se ia de pe o zi pe alta, e un lucru care trebuie pregătit. Mi-aș dori să mă mut în Spania, trebuie să învăț limba.

Sunt pe calea de a mă reorienta profesional și indiferent de ce o să se întâmple, eu îmi doresc acest lucru. Am mai trăit în altă țară. Am stat cam 5 ani în Franța, știu cum e acolo. M-am gândit că odată cu vârsta o să conteze și acest lucru (n.r.: vremea).

Nu mai sunt la prima tinerețe, lucrurile trebuie gândite, trebuie să îmi pregătesc o reconvertire profesională. Nu știu dacă este o tristețe neapărat, este trist să văd ce se întâmplă la noi. Lucrurile nu mai evoluează. Sistemul medical e așa cum e, odată cu vârsta încep să apară mici problema.

E țara mea, o iubesc, de asta am stat aici, dar simt că se bate pasul pe loc și îmi doresc ca cel puțin în ultima parte a vieții să stau liniștită și relaxată. Nu am discutat în amănunt, dar am fost cam de aceeași părere. Bine, Oana e încă tânără și mai are încă nervi”, a dezvăluit vedeta la Antena Stars.