Câţiva elevi din Galaţi au jucat fotbal cu o cioară VIDEO

Gest scandalos într-o şcoală din Galaţi. Mai mulţi elevi au jucat fotbal cu o cioară moartă. Meciul morbid a fost dat în vileag după ce băieţii s-au filmat şi au postat înregistrarea pe internet.

RomaniaTV.net
25 ian. 2012, 12:56
Câţiva elevi din Galaţi au jucat fotbal cu o cioară VIDEO

Copiii au ales o metodă originală de a-şi umple timpul din pauza mare. Ei au găsit o cioară, spun ei moartă, cu care au încins o miuţă în curtea şcolii. Acum însă, elevii riscă sancţiuni din partea conducerii şcolii.

„Elevii riscă scăderea notei la purtare. Mai ales pentru elevul care a postat pe youtube, ţinând cont că nu au voie să vină cu telefoane mobile la şcoală, sau dacă le au, să le ţină închise”, a declarat Lidia Mazilu, director Colegiul Tehnic Traian Vuia.

Şi conducerea Inspectoratului Şcolar condamnă gestul de cruzime al elevilor.

„Mă surprinde negativ cruzimea cu care aceşti tineri tratează un animal, indiferent dacă era mort sau nu, dar este incredibil”, a precizat Doruleţ Resmeriţă, inspector şcolar general.

Psihologii şcolari spun că nu s-au mai confruntat cu astfel de situaţii. Elevii însă par să nici nu conştientizeze ce au făcut. Ei râd şi în faţa camerelor de luat vederi.

Unul dintre elevii implicaţi în acest incident avea deja nota 5 la purtare, aşa că va scăpa de pedeapsă, dar ceilalţi se vor alege cu cel puţin trei puncte scăzute la media finală la purtare.