Câţiva fani ai Rapidului ar fi bruscat un asiatic, l-ar fi scuipat şi apoi l-ar fi dat jos din metrou din cauza isteriei coronavirus

Panica creată de coronavirus a provocat multe situaşii revoltătoare în România. Una dintre ele s-a întâmplat chiar astăzi, în drumul spre stadionul din Voluntari, unde Rapid urma să joace cu Turris, când mai mulţi fani giuleşteni au bruscat un bărbat asiatic şi apoi l-au coborât din metrou, la staţia Aurel Vlaicu. 

RomaniaTV.net
26 feb. 2020, 09:33
Câţiva fani ai Rapidului ar fi bruscat un asiatic, l-ar fi scuipat şi apoi l-ar fi dat jos din metrou din cauza isteriei coronavirus

„L-au bruscat, l-au împins, iar unii l-au şi scuipat înainte să-l dea jos din metrou. Era un tânăr cu origini asiatice, care a fost dat afară din metrou la staţia Aurel Vlaicu”, a spus, pentru a1.ro, unul dintre martorii la scenele incredibile de la metroul bucureştean.

Primele cazuri de coronavirus au fost depistate în decembrie 2019, în China şi anchetatorii au venit cu ipoteza că acesta ar fi fost transmis prin intermediul animalelor vândute în piaţa de fructe de mare din Wuhan. Între timp, virusul a ajuns şi în Europa şi Italia a ajuns a patra ţară cu cele mai multe cazuri de îmbolnăviri.

Citeşte şi: Femeia suspectă de coronavirus din Buzău are de fapt gripă

Comunitatea mare de români prezentă în Italia, cât şi numărul însemnat de conaţionali care în această perioadă revin în ţară au produs în România o stare de panică. Mai mult de 2.000 de persoane sunt ţinute sub observaţie, dar, din fericire, până acum nu s-a confirmat niciun caz la noi în ţară.