Catrinel Menghia a pozat topless, într-un pictorial sexy FOTO

Fotomodelul Catrinel Menghia, care a cucerit Italia cu frumuseţea ei exotică, a realizat o şedinţă foto incendiară pentru numărul din luna mai al revistei Elle România.

RomaniaTV.net
20 apr. 2012, 16:10

„Este meridională, temperamentală, pasională, tulburătoare şi posesivă! Nu, nu este vorba despre Monica Bellucci sau Sophia Loren, ci chiar despre Catrinel Menghia, modelul român care a stabilit noile recorduri de… frumuseţe!”, este prezentarea făcută fotomodelului de către site-ul revistei Elle.

Conceptul pictorialului este unul inedit: frumoasa Catrinel pozează în sânii goi jucându-se cu o păpuşă şi un căruţ de jucărie.

Recent, Catrinel Menghia a fost protagonista unor spoturi publicitare pentru Fiat 500 Abarth, primul intitulat „Seduction”, care a fost considerat cea mai sexy reclamă din pauza Super Bowl-ului 2012, şi al doilea denumit „House Arrest”, în care apare alături de actorul american Charlie Sheen.

Catrinel Menghia, născută pe 1 octombrie 1985, a fost descoperită la vârsta de 16 ani, pe când ieşea din incinta stadionului din Iaşi, după o sesiune de antrenament la proba de săritură în înălţime. De atunci, ea a devenit un model internaţional de succes şi a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru mari case de modă, precum Giorgio Armani. Ea a fost imaginea Peroni şi a apărut în paginile multor reviste de modă celebre.

Catrinel Menghia a mai apărut în calendarul Sports Illustrated 2007 şi în Sports Illustrated Swimsuit Edition 2006, dar şi pe coperta ediţiei sud-africane a Sports Illustrated Swimwear 2009. Menghia, care a fost, pentru o perioadă, imaginea Emporio Armani, a pozat pentru numeroase reviste printre care FHM şi Maxim.