Catrinel Sandu a făcut anunțul după 7 ani de relație: „Am ajuns la maturitate și înțelegere”. Ce spune despre soțul american

Catrinel Sandu a făcut anunțul după 7 ani de relație cu americanul Steve. Cei doi s-au căsătorit civil în urmă cu patru ani, iar acum doi ani au oficiat în România slujba religioasă. Fosta Bebelușă face dezvăluiri despre căsnicia ei și cum se descurcă în America, acolo unde locuiește de ceva vreme.

12 sept. 2023, 08:44
Catrinel Sandu a făcut anunțul după 7 ani de relație: „Am ajuns la maturitate și înțelegere”. Ce spune despre soțul american
Catrinel Sandu a făcut anunțul după 7 ani de relație

Catrinel Sandu a făcut anunțul după 7 ani de relație. Blondina este căsătorită de patru ani cu Steve și cresc împreună cele două fiice ale vedetei provenite din căsnicia cu Gabriel Trifu. Deși locuiește peste ocean, distanța nu este un impediment, mama vedetei merge mereu în America, unde are grijă de nepoate.

Citește și: Lucian Viziru o umileşte pe Catrinel Sandu. A dezvăluit motivul real al despărţirii: „Ne-am tras-o amândoi, și la propriu, și la figurat”

Catrinel Sandu a făcut anunțul după 7 ani de relație

Catrinel Sandu locuiește în SUA de 15 ani și spune că soțul ei o sprijă în toate și fac o echipă excelentă. Chiar dacă nu mai sunt la începutul relației, vedeta și Steve se înțeleg de minune și se completează din toate punctele de vedere.

Sunt foarte bine. Viața mea decurge frumos și lin, și cum nici nu am visat, poate, vreodată! Suntem foarte fericiți, suntem liniștiți. Ne înțelegem minunat. Am un soț extraordinar, care este și cel mai bun prieten al meu. Exact genul de partener pe care nu credeam că o să îl întâlnesc vreodată sau că o să am eu parte de așa ceva.

Pur și simplu ne completăm din toate punctele de vedere. Este sprijinul meu, dragostea mea. Și atunci când doi oameni se înțeleg bine și frumos, pot să construiască lucruri minunate împreună și să aibă o familie frumoasă„, a declarat artista pentru Viva.ro.

Catrinel Sandu are o viață minunată în America, după divorțul de Gabriel Trifu, vedeta l-a întâlnit pe Steve, de care este extrem de îndrăgostită. „Avem doi ani de la căsătoria religioasă din România, patru ani de când suntem căsătoriți în acte în America și șapte ani de când suntem împreună. Dar nouă ni se pare că suntem îndrăgostiți ca în prima zi. Iar pe de altă parte, avem senzația că așa avem toată viața. Nici nu ne aducem aminte, nu realizăm cum a fost viața de dianinte să fim noi doi împreună.

Noi sărbătorim în fiecare zi. Ne bucurăm. Am ajuns cred că la maturitate și la înțelegere și la chimia dintre noi doi… Fiecare zi pentru noi este o sărbătoare. De fiecare dată când avem un pic de timp liber – și noi suntem ocupați cu muncă, copii, casă și alte lucruri – ne facem câte o bucurie. Mergem și ne plimbăm, mâncăm ceva. Ne place foarte mult să petrecem împreună timp frumos și de calitate„, a mai declarat vedeta.