Catrinel Sandu s-a căsătorit, din nou, cu iubitul american. După nunta din America, acum cei doi s-au cununat și religios, în România!

Catrinel Sandu s-a căsătorit cu iubitul american. După divorțul de primul soț, vedeta l-a cunoscut pe Steve, un american ce i-a schimbat total viața. Deși a declarat că nu mai vrea căsătorie, lucrurile s-au schimbat radical.

19 iul. 2021, 20:03
Catrinel Sandu s-a căsătorit, din nou, cu iubitul american. După nunta din America, acum cei doi s-au cununat și religios, în România!
Catrinel Sandu s-a căsătorit cu iubitul american

Catrinel Sandu s-a căsătorit, din nou, în România de această dată, cu iubitul american. Fosta ”bebelușă” de la Cronica Cârcotașilor şi-a refăcut viaţa alături de medicul Steve Schroeter, cu care s-a căsătorit religios în weekend. Pe data de 17 iulie, vedeta a spus „DA” şi în faţa lui Dumnezeu.

Citeşte şi: Catrinel Sandu şi-a pierdut tatăl

Catrinel Sandu s-a căsătorit cu iubitul american

La eveniment au luat parte familia şi cei mai apropiaţi prieteni, printre care prezentatorul de la Prima TV Cristi Brancu, alături de soţia lui, Oana Turcu, și de băiețelul lor, Tudor, dar și Letiția Pescariu, care este nașa fetițelor lui Catrinel, și Maria Marinescu, potrivit Click.ro.

Catrinel Sandu şi Steve

Catrinel și Steve au făcut o ceremonie și în America, pe 11.11.2020, însă au ținut să facă și o nuntă ortodoxă.

Catrinel Sandu, semn din partea tatălui decedat

E un subiect foarte delicat și nu-mi place să vorbesc foarte tare despre el, dar a fost și e o experiență foarte grea. O să mai dureze, poate, mult timp sau poate niciodată nu o să trec peste, dar îi simt prezența alături de mine în fiecare zi.

Am avut o relație foarte specială. Am avut o perioadă în care l-am visat destul de mult. Chiar la câteva săptămâni, o lună, după ce a decedat, dar în ultima vreme, chiar aproape de a ne muta, au fost ultimele dăți când l-am visat”, a spus Catrinel Sandu, citată de Antena Stars.

Citeşte şi: Fulgy o face praf pe Bianca Drăguşanu: „Să nu-mi asociați numele cu aia, care Botezatu i-a dat valoare”

După deces, Catrinel Sandu și familia s-au mutat într-o casă nouă, în care există o încăpere în care este imposibil să intre ceva, însă atunci când au făcut turul casei au descoperit o pasăre albă!

Este un spațiu aflat în mijlocul casei în care se află un jacuzzi și o mini piscină, dar cumva este imposibil să ajungi în spațiul respectiv pentru că totul e închis, iar în momentul în care am făcut turul casei în acel spațiu era o pasăre, nu chiar un porumbel, o pasăre albă. O pasăre care se găsește aici în Florida.

A fost un moment în care nimeni nu a știut cum să reacționeze, nici măcar agenta pentru că acea cameră era închisă și nu exista niciun loc deschis prin care pasărea să poată ajunge acoo. Sunt sigură că el a contribuit și ne-a ajutat să reușim să luăm această casă și a fost mereu și este lângă mine”, a mai spus Catrinel Sandu.