Căuta în ghenă de mâncare şi a găsit două pistoale. Vezi ce făcut cu ele

Două pistoale din primul război mondial au fost găsite, luni seară, într-un tomberon dintr-o piaţă din municipiul Piteşti, de un om al străzii care căuta mâncare.

RomaniaTV.net
18 dec. 2012, 08:14
Căuta în ghenă de mâncare şi a găsit două pistoale. Vezi ce făcut cu ele

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Argeş, tânărul a luat armele, care erau puse într-o sacoşă, şi le-a dus la Poliţia Locală din Piteşti.

„Este un bărbat care căuta pet-uri şi resturi alimentare într-un tomberon amplasat în zona pieţei Ceair din Piteşti, iar la un moment dat a dat peste o sacoşă pe care a scos-o de sub resturile aruncate şi a aşezat-o pe trotuar, a desfăcut-o şi a constatat că în pungă erau două pistoale. Ulterior, a dus sacoşa la sediul Poliţiei Locale Piteşti, iar poliţiştii au sesizat compartimentul Arme şi Muniţii din cadrul Poliţiei Judeţene. Noi am ridicat pistoalele în vederea expertizării, armele sunt acoperite cu un strat gros de rugină, sunt vizibil afectate de trecerea timpului, s-au început imediat verificări. Armele provin, se pare, din din primul război mondial”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, comisar şef Dănuţ Dinu.

Poliţiştii încearcă să îl găsească pe proprietarul pistoalelor, care ar putea fi amendat pentru ca nu a predat armele şi le-a aruncat.