Căutări amuzante pe eMag: „Laptop cu măr pe spate, dinte de aur, icoană dorian popa”

Căutări amuzante pe eMag. Românii caută diverse lucruri pe platforma unuia dintre cele mai mari magazine online din România. Cuvântul anului este "masca", iar pe lista amuzamentului se află: laptop cu măr pe spate, dinte de aur, nr. de telefon al președintelui iohannis sau icoană dorian popa.

30 dec. 2020, 18:07
Căutări amuzante pe eMag: „Laptop cu măr pe spate, dinte de aur, icoană dorian popa”
Căutări amuzante pe eMag

Căutări amuzante pe eMag. Cel mai căutat cuvânt în 2020, anul pandemiei de Covid-19, a fost „mască medicală”, fiind urmat de „iphone”. Și cuvintele „deinfectant”, „spirt” sau „drojdie” au fost în tendințe, potrivit paginademedia.ro.

Căutări amuzante pe eMag:

dinte aur
teste pentru detectarea prostiei
icoana dorian popa
nr telefon al presedintelui iohanis
cu ce aparat poti face la burta muschi
bluze de la tik tok si pantaloni de la tiktok
nu mai stiu ce prostii sa ma caut
laptop cu un mar pe spate
jucarii satisfacatoare
curea de la gucci nu pentru mana si pentru imbracat

Citeşte şi: Goldman Sachs ar negocia vânzarea eMAG. Prima reacţie a reprezentanţilor companiei

Top 10 cautari 2020

Masca medicala
Iphone
Samsung
manusi
casti
huawei
pampers
bicicleta
frigider
masca protectie respiratorie
piscina

Consiliul Concurenţei a amendat eMAG cu 6,7 milioane de euro

Consiliul Concurenţei a sancţionat compania Dante International, care deţine platforma eMAG.ro, cu 32,28 milioane de lei (aproximativ 6,7 milioane de euro) pentru abuz de poziţie dominantă pe piaţa serviciilor de intermediere prin platforme online de tip marketplace.

Potrivit unui comunicat, Consiliul Concurenţei anunţă, marţi, că a sancţionat compania Dante International SA cu 32,28 milioane lei (aproximativ 6,7 milioane euro) pentru abuz de poziţie dominantă pe piaţa serviciilor de intermediere prin platforme online de tip marketplace şi a impus companiei o serie măsuri corective pentru a restabili mediul concurenţial normal şi pentru a preveni apariţia unor astfel de fapte.

Citeşte şi: Iulian Stanciu, CEO eMag: „România ar putea să fie un Silicon Valley al Europei de Est. Va fi o rezistență foarte mare a instituțiilor”

În urma investigaţiei declanşate la sfârşitul anului 2017, Consiliul Concurenţei a constatat că Dante International SA, în calitate de deţinător şi administrator al platformei online eMAG Marketplace a abuzat de poziţia sa dominantă, în perioada ianuarie 2013 -iunie 2019, în special, prin poziţionarea şi afişarea mai favorabilă a propriei oferte de produse în detrimentul ofertelor partenerilor care comercializau pe platformă şi cu care se afla în concurenţă directă.

În acest fel, s-au limitat ofertele partenerilor afiliaţi eMAG.ro, ceea ce a condus la afectarea concurenţei reale între ofertele de produse prezentate pe această platformă. Compania a recunoscut fapta anticoncurenţială şi a beneficiat de o reducere a amenzii”, transmite sursa citată.