Căutaţi de lucru? Acum puteţi deveni manager la Stonehenge. Care sunt condiţiile

Publicat: Luni, 22 Aprilie 2013 20:06 // Actualizat: Marţi, 23 Aprilie 2013 10:32 // Sursa: RTV.net

Dacă sunteţi în căutarea unei noi slujbe, puteţi aplica pentru postul de manager general la Stonehenge, celebrul monument britanic. Trebuie să cunoaşteţi limba engleză la perfecţie şi să vă placă... pietrele.

Foto: Albo, Shutterstock

Compania English Heritage, care are grijă de peste 420 de monumente istorice din Marea Britanie, caută un senior manager excepţional, care să se ocupe de "experienţa vizitatorilor" la Stonehenge. Începând din decembrie 2013, situl arheologic va oferi un centru pentru vizitatori nou-nouţ şi galerii cu expoziţii. Managerul general va avea grijă de acest centru şi va conduce o echipă de 80 de angajaţi şi peste 100 de voluntari.

"Candidatul va fi un lider dinamic şi plin de inspiraţie, cu o experienţă relevantă la o atracţie turistică majoră, ideal în domeniul cultural. Va cunoaşte tehnici de influenţare şi de persuasiune, va avea un spirit de conducere şi încrederea şi abilitatea de a reprezenta EH la un nivel înalt", scrie anunţul de angajare.

Mai multe informaţii despre job aflaţi pe site-ul oficial al English Heritage.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
22 apr 20:13
...target="_blank" rel="nofollow"> site-ul oficial al English Heritage. Source Article from http://www.rtv.net/cautati-de-lucru-acum-puteti-deveni-manager-la-stonehenge-care-sunt-conditiile_76835.html ...
1
EUR
4.8254
RON
01 Apr
noapte 0 °
zi 7 °
Ultimele joburi adaugate
24 H