Caz bizar. Unei femei nu i-a venit să creadă ce scria pe PERMISUL ei de CONDUCERE FOTO

O femeie din America a fost şocată când a văzut ce scrie pe noul ei permis de conducere. Angajatele de la ghișeul de eliberare i-au greşit textul de pe act, însă ea şi-a dat seama târziu de ceea ce s-a întâmplat.

14 mai 2015, 12:40

Tammy Lemasters, o femeie din America, a primit permisul, fără să vadă că era clasificată drept „prădător sexual”, în loc de donator de organe, cum ar fi trebuit de fapt să scrie, potrivit Ny Daily News.

Citeşte şi Permis de conducere doar pentru cei care ştiu să scrie şi să citească

Astfel, permisul ar fi trebuit să conțină informații adiționale despre șofer, cum ar fi dacă este donator de organe sau dacă a comis anumite infracțiuni în trecut, aceste informaţii fiind trecute prin apăsarea unui puton. În prezent, femeia vrea să dea statul în judecată pentru ceea ce s-a întâmplat.

„Trebuie să fie mai complicat decât să apese un singur buton pentru a eticheta pe cineva. Ar trebui să fie un proces mai complex„, a spus femeia, revoltată.

Citeşte şi Fără precedent! Un şofer băut şi-a recuperat carnetul pentru că etilotestul nu era omologat

Desigur că ne-am cerut scuze și am rugat-o să se întoarcă, la fel cum îi rugăm și pe cei care raportează greșeli de culoare a ochilor sau a adresei – veniți la noi și vom rezolva problema imediat„, a declarat unul dintre angajaţii serviciului de eliberare permise.