Caz Caracal. Cum a reacţionat sora Alexandrei Măceşanu când a aflat adevărul despre dispariţia adolescentei

Părinţii Alexandrei Măceşanu au încercat să o protejeze pe fiica lor mai mică şi i-au ascuns adevărul despre dispariţia surorii sale. Cu toate acestea, fata a aflat tot adevărul de la televizor, imediat după sărbatori. Copila merge acum de trei ori pe săptămâna la psiholog. 

18 feb. 2020, 06:53
Caz Caracal. Cum a reacţionat sora Alexandrei Măceşanu când a aflat adevărul despre dispariţia adolescentei

Iniţial, Irina, sora Alexandrei Măceșanu, a fost informată de către părinții săi că adolescenta este plecată. Copila a aflat însă adevărul de la televizor, după Sărbători. Deşi a fost de mai multe ori la psiholog, fetiţa nu era pregătită să afle că sora sa nu se va mai întoarce acasă niciodată. Părinţii i-au confirmat vestea tragică, mai mult, chiar tatăl său a dus-o la casa lui Gheorghe Dincă și i-a povestit totul.

Irina este în stare de șoc și refuză să mai doarmă în patul, în care odinioară dormea cu sora sa. Părinții au trimis-o din nou pe Irina la psiholog de trei ori pe săptămână.

„Irina nu vrea să mai doarmă în patul în care doarmea de când era mică alături de sora ei, ci s-a mutat în camera părinților. De asemenea, ea nu a mai vrut să meargă la antrenamentele de fotbal feminin și handbal, sporturi pe care le practică la nivel de performanță. Nu prea mai vorbește cu prietenii și nici nu mai iese la joacă”, au declarat surse pentru Impact.ro.

Familia Alexandrei Măceșanu, tânara în vârstă de 15 ani răpită și abuzată de Gheorghe Dincă, a fost chemată la DIICOT luni, 23 decembrie 2019, pentru a ridica certificatul constatator al morții tinerei. Însă, familia a refuzat să creadă că fiica lor a murit, ci cred cu tărie că aceasta este în viață și trebuie găsită. În plus, rudele Alexandrei au anunțat că vor depune plângere penală pe numele medicului de la IML, care a semnat actul de deces al fetei, în lipsa trupului.

Citeşte şi Ştefan Risipiţeanu, complicele lui Dincă, vrea să scape de închisoare pentru că „s-a făcut cald afară”